social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κατσάνος: «Περνάμε μια δοκιμασία»

Κατσάνος: «Περνάμε μια δοκιμασία»

 Το έργο του Μπάμπη Κατσάνου στον Αστέρα Ζωγράφου μιλάει από μόνο του. Συγκεκριμένα μετά από 22 ματς, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην 3η θέση του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με 44 βαθμούς με τη διαφορά από την δεύτερη Ελπίδα να είναι στο τρίποντο.

Αυτό δείχνει ότι ο έμπειρος προπονητής μαζί με τους ποδοσφαιριστές του έχουν δουλέψει αρκετά για να βρεθούν σε αυτό το σημείο.
Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε με τον κύριο Κατσάνο ο οποίος έδωσε το δικό του μήνυμα για την πανδημία λέγοντας
«Το στοιχείο της υπομονής πρέπει να το έχει όλος ο κόσμος. Πρέπει να μένουμε σπίτι και να υπολογίζουμε τον συνάνθρωπο μας, αυτό είναι το κυριότερο σε αυτό τον ιο. Εύχομαι να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να είμαστε όλοι υγιείς. Περνάμε μια δοκιμασία και πρέπει να σταθούμε όλοι αντάξιοι».
Στη συνέχεια στάθηκε στην πορεία της ομάδας του λέγοντας
«Από την πορεία της ομάδας είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Είμαστε από τις ομάδες που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο παρότι ο στόχος δεν ήταν ο πρωταθλητισμός. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι 20 χρονών. Από εκεί και πέρα τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θεωρώ ότι η διακοπή αυτή μας έκοψε το ρυθμό γιατί ήμασταν σε περίοδο φορμαρίσματος. Όλα τα παιδιά είναι υγιείς όμως αυτό έχει σημασία και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Περιμένουμε με αγωνία να φύγει αυτή υγειονομική κρίση για να μπούμε στην κανονικότητα. Επειδή είναι πρωτόγνωρο και για τις αρχές του ποδοσφαίρου, πιστεύω ότι θα λειτουργήσουν με γνώμονα το καλό του αθλήματος. Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές προπονητής υγεία, υπομονή και καλή αντάμωση».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35