social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιώργος Κοντής: Ο Ατταλος παίζει ποδόσφαιρο μεγαλύτερης κατηγορίας

Γιώργος Κοντής: Ο Ατταλος παίζει ποδόσφαιρο μεγαλύτερης κατηγορίας

Μία από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ φέτος είναι ο Ατταλος.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας οδηγε'ι την κούρσα του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, και ανεξάρτητα από την επανέναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων φαντάζει σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.

Ενας από τους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας είναι ο Γιώργος Κοντής. Ο δυναμικός ακραίος αμυντικός μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

«Η ομάδα ήταν απ' τον Αύγουστο μια πλήρης ορχήστρα. Με τον ερχομό του Γαληνού Νικολαϊδη το Δεκέμβρη απέκτησε και μαέστρο. Ηταν αυτό που έλειπε. Υπάρχουν πολλοί παίχτες στην ομάδα και όλοι τους ποιοτικοί, και είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρεις να παίζουν όλοι, να είναι σε καλή κατάσταση όλοι και να είναι όλοι αγαπημένοι και μια οικογένεια.

Ο Γαληνός Νικολαϊδης το κατάφερε. Το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι άλλης κατηγορίας. Σίγουρα, η διακοπή μας έκανε κακό είναι η αλήθεια, αλλά όσο διακοπή έχουμε εμείς τόσο έχουν κ οι άλλες ομάδες. Μακαρι η επιστροφή στο πρωτάθλημα να γίνει σύντομα.και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς. Εμας τέλος ο σκοπός μας είναι μόνο η άνοδος.και μόνο αυτή»


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Τσαγιάννης το επόμενο... χτύπημα του Χαϊδαρίου

ΑΟ Μελισσίων: Περιμένουν την απάντηση Μαντζούνη

Με το… δεξί η Διάνα, 3-1 τα «παραπονούμενα» Μελίσσια

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35