social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολαίδης: Θα γίνουν λίγες και ουσιαστικές κινήσεις στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Νικολαίδης: Θα γίνουν λίγες και ουσιαστικές κινήσεις στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

Το έργο του Γαληνού Νικολαϊδη στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας εκτιμήθηκε.

Απόδειξη αποτελεί η προσπάθεια που έκανε η διοίκηση της ομάδας να τον διατηρήσει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας άμεσα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολαϊδης στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας έκλεισε σε διάστημα λίγων λεπτών δείχνοντας την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει.

Ο ίδιος μάλιστα παραχώρησε δηλώσεις και αναφερόμενος στη συμφωνία τόνισε

"Ύστερα από μια πολύ ωραία χρόνια καταφέραμε και τερματίσαμε δίκαια νομίζω στην πρώτη θέση και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Θέλω να σώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της προσπάθειας. Στον έφορο μας τον κύριο Θωμά, στον γενικό αρχηγό και ψυχή της ομάδας Νάσο Μετεβέλη, στον άμεσο συνεργάτη μου και γυμναστή τερματοφυλάκων Νίκο Αμπαρτζή και φυσικά σε όλα τα παιδιά που έκαναν τρομερή προσπάθεια για να βγει η δουλειά αυτή μέσα στο γήπεδο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω δυο ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα: τον Γιάννη Τζέλη και τον Δημήτρη Κουλουρη".

Ερωτηθείς για το θέμα της ανανέωσης δήλωσε: "Μιλήσαμε με τον κύριο Κουλουρη και νομίζω ότι οι απόψεις μας για την νέα χρόνια ήταν ίδιες. Φτιάξαμε ένα πλάνο και σιγά σιγά με λίγες και σωστες κινήσεις ουσίας θα δημιουργήσουμε την ομάδα της καινούργιας χρονιάς. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο άνθρωπο στην ομάδα αφού προσπαθεί για τα μέγιστα και τα καλύτερα για την ομάδα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35