social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει με Ναστούλη το Ψυχικό

Συνεχίζει με Ναστούλη το Ψυχικό

Αποφασισμένοι να ακολουθήσου το επιτυχημένο μοντέλο του δεύτερου μισού της περιόδου όπου ολοκληρώθηκε και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά παρουσιάζονται στον ΠΟΨ.

Ο Διοικητικός Ηγέτης Γιάννης Πετρίδης με τους στενού του συνεργάτες, αφού στάθμισαν τα πολλά πλεονεκτήματα της μέχρι τώρα συνεργασίας τους με τον Άγγελο Ναστούλη αποφάσισαν να εμπιστευθούν τον πάγκο της ομάδας στον νεαρό τεχνικό και την επόμενη σεζόν.

Η ποιοτική δουλειά του Ναστούλη, το διάστημα, όπου βρέθηκε στην άκρη του πάγκου και πολύ περισσότερο το γεγονός ότι ανέδειξε αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό πρόσωπο που παρoυσίασε το συγκρότημα των βορείων προαστίων στάθμισαν καταλυτικό ρόλο στην επιμήκυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Με αφορμή την τελική συμφωνία με τον νεαρό προπονητή ο Διοικητικός Ηγέτης Γιάννης Πετρίδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μα με τον Άγγελο Ναστούλη,

Η πολύ ποιοτική δουλειά που παρουσίασε όλο αυτό το διάστημα σε συνδυασμό με την αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας, μας οδήγησε στην απόφαση να εξακολουθήσουμε να πορευόμαστε και την επόμενη σεζόν.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να χαράσσουμε τον προγραμματισμό μας για την νέα χρονιά, η οποία προβλέπεται αρκετά δύσκολη και μεταβατική για όλα τα σωματεία. Ξεκάθαρή μας επιδίωξη, είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας να ενισχυθούμε με ορισμένους πολύ σημαντικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές ποιότητας, που θα μας ανεβάσουν επίπεδο σε συγκεκριμένες καίριες θέσεις, αλλά παράλληλα και να προωθήσουμε στην ανδρική ομάδα και ορισμένα ακόμη ταλέντα από την Κ-18»

πηγή: Αθλητικό Πνεύμα


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35