social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Καλούδης στον Πλάτωνα

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Καλούδης στον Πλάτωνα

Η είδηση θα ήταν να είχε αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του. Η είδηση θα ήταν να τα χαλούσε με τους ανθρώπου που πορεύονται μαζί μια 10ετία.

Και για όσους δεν το ξέρουν ο Γιώργος Καλούδης, βρίσκεται στο ποδοσφαιρικό στρατόπεδο του Πλάτωνα εδώ και δέκα χρόνια, μαζί με τις ακαδημίες. Ο ίδιος είναι μια διαφορετική περίπτωση για το σύλλογο της Αθήνας, είναι ο άνθρωπος που είναι κάτι παραπάνω από προπονητής.

Αυτός είναι και ο λόγος που η διοίκηση της Έλσας Ντάνη, του αφήνει για 6η συνεχόμενη χρονιά τα κλειδιά των αποδυτηρίων. Ενώ ο ίδιος για το κλείσιμο αυτής της συμφωνίας είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για 6η συνεχόμενη χρονιά, θα παραμείνω στον πάγκο της ομάδος. Βρισκόμαστε σε στάση αναμονής, περιμένοντας τις αποφάσεις της Ένωσης, ώστε να δούμε ποια πορεία θα χαράξουμε. Πάντως όπως και να έχει το πράγμα, εκείνο που είναι ξεκάθαρο, είναι πως θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι, να σχεδιάσουμε το πλάνο της νέας περιόδου. Ακόμη κι αν υποβιβαστεί η ομάδα εκείνο που θα επιδιώξουμε τη νέα χρονιά είναι να κάνουμε μια πορεία ανταγωνιστική και με υψηλούς στόχους. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον κορμό της ομάδος και στη συνέχεια να κάνουμε τις απαραίτητες προσθήκες που πρέπει. Η μοναδική μας απώλεια θα είναι ο Σωτηριάδης, οι υπόλοιποι παίκτες, πιστεύουν πως θα συμφωνήσουν μαζί μας, και θα βοηθήσουν και τη νέα χρονιά».

Πηγή: Αθλητικό Πνεύμα


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35