social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτος στόχος η παραμονή του προπονητή στη Νέα Σμύρνη

Πρώτος στόχος η παραμονή του προπονητή στη Νέα Σμύρνη

Τον σχεδιασμό του πλάνου για την νέα αγωνιστική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει η Νέα Σμύρνη, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Πρώτος και κύριος στόχος του σωματείου είναι η παραμονή του προπονητή, Σπύρου Τάραμα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νέας Σμύρνης, Άγγελος Διαμαντόπουλος. Οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρίσκουν σε όλα, και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του ικανότατου κόουτς εντός των ημερών.

Από 'κει και έπειτα, ο πρόεδρος ανέφερε επίσης, πως επόμενο μέλημα της ομάδας είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Νέα Σμύρνη αναμένει τις αποφάσεις της ΕΠΣΑ προκειμένου να κάνει το σχεδιασμό της καινούργιας χρονιάς. Πρώτο και κύριο μέλημα της ομάδας σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Άγγελο Διαμαντόπουλο ειναι η παραμονή του Σπύρου Τάραμα στο τιμόνι. "Φυσικά πρώτος στόχος είναι να έρθουμε σε συμφωνία με τον προπονητή μας. Με τον Σπυρο Τάραμα συνεργαζόμαστε τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Σε αυτό το διάστημα μπορώ να πω πως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και η πορεία μας κρίνεται αρκετά επιτυχημένη. Ελπίδα μας είναι να συνεχίσει μαζί μας μιας και πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο και έναν εξαιρετικό προπονητή που σίγουρα είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Στα πλαίσια αυτά, εντός των επόμενων ημερών θα συναντηθούμε να θέσουμε επί τάπητος όλα τα θέματα της επόμενης σεζόν. Αφού τακτοποιηθεί το θέμα του προπονητή το αμέσως επόμενο βήμα είναι να κρατήσουμε τον εξαιρετικό κορμό της ομαδάς με σκοπό μια ακόμα πιο πετυχημένη πορεία από την περσινή".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35