social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μποσνιάκου ο Αστέρας Εξαρχείων που ανεβαίνει επίπεδο

Μποσνιάκου ο Αστέρας Εξαρχείων που ανεβαίνει επίπεδο

Στον Αστέρα Εξαρχείων δουλεύουν προκειμένου να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα σταθεί με αξιοπρέπεια στη Β ΕΠΣΑ.

Πάντως άπαντες διατηρούν χαμηλούς τόνους καθώς όπως τονίζουν θα επιδιώξουν με δουλειά να πετύχουν τους στόχους τους προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο ιστορικός σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με ακόμη ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην αιχμή του δόρατος.

Ο λόγος για τον Ελκιον Μποσνιακου ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα των Εξαρχείων κάτι που σημαίνει ότι θα προπονείται πλέον με τους Σωτήρη Ρίζο και Τάσο Ψυλλια. Ο Αστέρας Εξαρχείων πάντως στην ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον τεχνικό διευθυντή του Αθηναϊκού Δημήτρη Μητρογιάννη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Πέρυσι ο Μποσνιάκου σημείωσε τρια τέρματα για λογαριασμό του Γκυζιακού ενώ έχει περάσει και από τον Άτλαντα Κυψέλης. 

Το δελτίο τύπου

Την απόκτηση με δανεισμό από το Αθηναϊκό του Boshnjaku Elkjion ανακοινώνει ο Αστέρας Εξαρχείων Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος παίχτης είναι γεννηθείς του 1995, αγωνίζεται σέντερ φορ και αναμένεται να λύσει ακόμα περισσότερο τα χέρια των προπονητών του Αστέρα Σωτήρη Ριζο και Τάσο Ψύλλια καθώς είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστης . Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Δημητρη Μητρογιαννη για τον δανεισμό του παίκτη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35