social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκίνησε ο ΓΣ Καισαριανής [pics]

Ξεκίνησε ο ΓΣ Καισαριανής [pics]

Λίγο μετά τις 20.00 ξεκίνησε την προετοιμασία του ΓΣ Καισαριανής στο βοηθητικό γήπεδο του "Μιχάλη Κρητικόπουλος".

Οι "κιτρινόμαυροι" που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν βάζουν υψηλά τον πήχη, ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητή, Μαρίνου Πολυμέρη και των συνεργατών του (Γυμναστής: Νίκος Πήττας, Προπονητής τερματοφυλάκων: Ευθύμιος Σούρας).

Ασφαλώς βάρος δόθηκε στις ασκήσεις με μπάλα ως είθισται με τον κ. Πολυμέρη να δίνει μεγάλη βάση και στα κομμάτια της φυσικής κατάστασης. 

Ασφαλώς, η διοίκηση της ομάδας δεν θα μπορούσε να λείψει από την πρώτη προπόνηση, με τον επίτιμο πρόεδρο, Σταμάτη Μπακιρτζή, τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Άκη Κικιδάκη και τον αντιπρόεδρο, Ανδρέα Αλευρά, λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος να προχωρούν στην πρώτη ομιλία της σεζόν.

Αφού τους ευχήθηκαν καλή αρχή, τους ζήτησαν μέσω της σκληρής δουλειάς να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα της Καισαριανής βάζει από την πρώτη ημέρα τον πήχη υψηλά, με την όρεξη για δουλειά και για νέες επιτυχίες να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όσων απαρτίζουν το σύλλογο.

Από την άλλη εβδομάδα μάλιστα οι "κιτρινόμαυροι" θα ξεκινήσουν τις διπλές προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις που θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35