social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσαν 6 στην ΑΕ Περιστερίου

Ανανέωσαν 6 στην ΑΕ Περιστερίου

Η ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με 6 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Χασιωτη Δημήτρη , Μουρτζη Δημήτρη , Μαντζιωρο Δημήτρη ,Γαντζουλα Θανάση, Ξουρα Τάσο  και τον Κωνστα Θανάση . 

Ο Χασιωτης Δημήτρης    (Μεσοεπιθετικός ) θα είναι για 2η χρονιά στην ομάδα μας την χρόνια που πέρασε είχε 965' λεπτά συμμετοχής με 14 συμμετοχές και 1 γκολ .
Ο Μουρτζης Δημήτρης    (Αριστερός μέσος ) ήρθε στην ομάδας μας τον Ιανουάριο και είχε 540' λεπτά συμμετοχής και 6 συμμετοχές . 
Ο Μαντζιωρος Δημήτρης    (Μεσοεπιθετικός) θα είναι για 2η χρονιά στην ομάδα μας και την χρονιά που πέρασε είχε 646 ' λεπτά συμμετοχής και 12 συμμετοχές με 1γκολ . 
Ο Γαντζουλας Θανάσης  (Κεντρικός μέσος- αμυντικός ) ήρθε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο και δεν πρόλαβε να βοηθήσει την χρονιά που πέρασε λόγω της διακοπής . 
Ο Ξουρας Τάσος (Μεσοεπιθετικός) θα είναι για 4η χρονιά στην ομάδα μας την Χρονιά που πέρασε είχε 84' λεπτά συμμετοχής και 3 συμμετοχές με 1 γκολ ενώ το 2018-19 είχε 755' λεπτά συμμετοχής και 14 συμμετοχές και 6γκολ. 
Ο Κωνστας Θανάσης   (Αριστερός αμυντικός ) θα είναι για 6η χρονιά στην ομάδα μας την Χρονιά που πέρασε είχε 90'λεπτά συμμετοχής και 1 συμμετοχή λόγω δουλειάς .

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35