social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασωνίτης: «Όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει»

Ασωνίτης: «Όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει»

Ο Νίκος Ασωνίτης, μαζί με τον αδερφό του Βασίλη, αποτελούν σπουδαίο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Ο πολύπειρος λοιπόν μέσος, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα μας, αναφέρθηκε στο μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την επαναφορά του Φωστήρα Ηλιούπολης στην Α' ΕΠΣΑ. Παρακάτω, ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του ποδοσφαιριστή

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η σεζόν 19-20 ολοκληρώθηκε με το χειρότερο σενάριο για τον Φωστήρα και για εμένα προσωπικά καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να μείνει στην Α' κατηγορία. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω COVID ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» για μια καταστροφική χρόνια. Μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα θα παίξει στην Β' κατηγορία και όλοι θα βάλουμε τα δυνατά μας να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Θεωρώ πως σχεδόν όλοι όσοι αγωνιζόμαστε σε αυτό το επίπεδο έχουμε έναν ενθουσιασμό ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα καθώς η αποχή είναι μεγάλη.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Προσωπικά εύχομαι για αρχή να είμαστε όλοι υγιείς και να μην έχουμε εκ νέου απρόσμενες εξελίξεις όπως την περασμένη χρονιά. Φυσικά, ο μεγαλύτερος μου στόχος είναι να βοηθήσω τον Φωστήρα να επανέλθει στην Α' κατηγορία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35