social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκόφας: «Οικογένεια μου ο Άγιος Θωμάς»

Γκόφας: «Οικογένεια μου ο Άγιος Θωμάς»

Η παραμονή του Τάσου Γκόφα στον Π.Ο. Άγιου Θωμά είναι πλέον γεγονός, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να είναι έτοιμος να διανύσει την τρίτη συνεχόμενή του χρονιά στο σωματείο.

Ο ταλαντούχος άσσος μίλησε στο soccerlive.gr και τον Κώστα Διαμάντη, αναλύοντας την αγάπη του για τον Άγιο Θωμά, την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Παναγιώτη Καλαϊτζίδη, αλλά και τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Πώς νιώθεις που θα βρίσκεσαι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο ρόστερ του Αγίου Θωμά; 

Σίγουρα με τον Άγιο Θωμά έχω δεθεί πολύ, έχω βρει φίλους και έχω γνωρίσει φίλους το οποίο είναι πολύ σημαντικό! Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι για τρίτη συνεχόμενη χρόνια μαζί τους και τους θεωρώ πλέον οικογένεια μου και γι’ αυτό δεν μου πέρασε από το μυαλό ποτέ να αποχωρήσω!

Ποια τα συναισθήματα σου που φέτος θα βρίσκεστε με τον κ. Καλαϊτζίδη στο τιμόνι της ομάδας; 

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κύριο Καλαϊτζίδη, τον οποίο όμως δεν γνωρίζω προσωπικά! Όλοι οι παίχτες όμως ρωτάμε και ενημερωνόμαστε στην Αθήνα και εκτός από την εμπειρία που έχει στα γήπεδα, έχω ακούσει και πάρα πολύ καλά λόγια και γι’ αυτό ανυπομονώ να συνεργαστούμε και να τον γνωρίσω κιόλας!

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι για τη νέα σεζόν; Συνάδουν με αυτούς του σωματείου; 

Σίγουρα φέτος από τι φαίνεται η διοίκηση από τις προσθήκες που έκανε στο ρόστερ βάζει πολύ υψηλά τον πήχη και είναι κάτι που συμβαδίζει με τα δικά μου θέλω και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και μέσω της δουλειάς μας να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος της χρονιάς ο Άγιος Θωμάς να έχει γυρίσει εκεί που ανήκει!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35