social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο διπλό για την Ιεράπολη

Μεγάλο διπλό για την Ιεράπολη

Πρώτη νίκη για την Ιεράπολη που επικράτησε με 1-2 του Νεοπεντελικού.

 

Το παιχνίδι ήταν αρκετά αμφίρροπο από την αρχή μέχρι το τέλος, όμως οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Ζαμπέτα βγήκαν νικητές, χαρίζοντας στην Ιεράπολη το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Μπόγδανος με κεφαλιά στο 44', με το 0-1 να είναι και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Διακάκη στο 49'. Μετά το γκολ, οι παίκτε του Νεοπεντελικού άσκησαν πίεση ώστε να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα και να πάρουν το παιχνίδι, όμως δεν τα κατάφεραν. Αντιθέτως, ο Σταματίου στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στην Ιεράπολη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Με αυτόν τον τρόπο, η Ιεράπολη πήρε τους πρώτους της βαθμούς για φέτος, ενώ από την άλλη, ο Νεοπεντελικός δεν έχει καταφέρει ακόμη να συγκεντρώσει κάποιον πόντο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

 

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Κάτζος): Καραγιώργης, Στάππας, Βαφειάδης (46' Μάγγας), Στούλης (46' Διακάκης), Τριανταφύλλου, Παλασκώνης, Αποστόλου, Δαλέκος, Χοτζάι (46' Σαγματόπουλος), Σέχου (70' Μπότσας), Μπάκος
 
ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΟΛΕΩΣ (Ζαμπέτας): Λαγκαδίτης, Σπάρος Φ., Μπόγδανος (70' Σταματίου), Βιτουλαδίτης, Σαρδέλης, Αναγνώστου, Τζαρέλλας, Γιακουμάκης (37' Βέρρας), Τσαπουρνής (70' Μπάλλας), Παπανικολάου (54' Φαμπιάνο), Μίσκα (37' Καλλίλας)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35