social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σεφτέ στις νίκες ο Νεοπεντελικός, 4-1 την Δάφνη Αθηνών

Σεφτέ στις νίκες ο Νεοπεντελικός, 4-1 την Δάφνη Αθηνών

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, ο Νεοπεντελικός πραγματοποίησε το ξέσπασμα που έψαχνε και θριαμβεύοντας με 4-1 της Δάφνης Αθηνών πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Μόλις στο τρίτο λεπτό οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Κανελλάκη, όμως στο 9' ο Μάγγας έφερε το ματς στα ίσα, ισοφαρίζοντας για το συγκρότημα του Σωτήρη Κάτζου.

Στο 42' ο Πλασκώνης έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, ενώ στα τελευταία πέντε λεπτά του παιχνιδιού, ο Βαφειάδης με δύο προσωπικά τέρματα στο 88' και στο 90'+3' διαμόρφωσε το τελικό 4-1 γα τον Νεοπεντελικό.

Έτσι, οι γηπεδούχοι με τους παρθενικούς τους βαθμούς ανέβηκαν στην 10η θέση έχοντας 3, ενώ η Δάφνη Αθηνών παρέμεινε στη τελευταία θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Κεραυνό Γλυφάδας, με μόλις έναν.

 

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Καραγιώργης, Στάππας (34’ Σέχου), Μπάκος Χ, Καρύδης, Τριανταφύλλου, Μπαλασκώνης (λ. τ. 39’ Σέχου), Αποστόλου, Δαλέκος, Μάγγας, Λυμπούσης, Σαγματόπουλος (86’ Βαφειάδης).

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Μαυροειδής, Δεσπτόπουλος, Καμπούρης (81’ Μπιτσάκος Ε.), Χάσκης, Μπουλούκος, Ζερβόπουλος, Κανελλάκης, Σακελλίων (69’ Μαυρίδης), Μπιτσάκος Α (81’ Τάτα), Καφεντζής, Οικονομόπουλος (52’ Δημητρακόπουλος)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35