social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε τη νίκη με ανατροπή ο Παράδεισος, 3-1 τον Ορφέα

Πήρε τη νίκη με ανατροπή ο Παράδεισος, 3-1 τον Ορφέα

Τη δεύτερη συνεχόμενή του νίκη πέτυχε ο Παράδεισος που επικράτησε με 3-1 με ανατροπή του Ορφέα Αιγάλεω στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, επεκτείνοντας την πολύ καλή φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα.

Έτσι, το συγκρότημα του Γιώργου Σιμιτζόγλου ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με δεκατέσσερις βαθμούς, ενώ ο Ορφέας παρέμεινε 14ος με με μόλις δέκα λιγότερους βαθμούς.

Μόλις στο δέκατο λεπτό ο Παντέλης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 30' ο Γεωργακόπουλος έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά ο Κολέζι έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 1-1 για τον Παράδεισο, ενώ στο 40' ο Καραλής ανέτρεψε το σκορ σε 2-1.

Στο 44' ο Ορφέας έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σαλιλάι με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ μισή ώρα μετά ο Πέττας ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή για τον Παράδεισο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Στο 80' ο Δημητρίου έχασε σημαντική ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας του, καθώς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

 

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Γιώργος Σιμιτζόγλου): Κάτσικας (83’ Ξαθής), Μότσιος, Ζιώρης (71’ Δήμος), ΣφυρήςΜόκος (46’ Χριστοφιλόπουλος), ΚαραλήςΞινογαλάς (81’ Ρούτσος), Ράπτης (71’ Δημητρίου), ΠέτταςΛεφάκης, Γεωργακόπουλος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μαρουδιάς, Αθανασόπουλος (74’ Αθανασίου), Καραγιαννίδης (61’ Παπαδόπουλος), Κολέζι, Σαλιάι, Γαβριήλ, Παντελής, Τιτόνης (74’ Κόκκαλης), Ανδρονιώτης, Ζιώγας, Κυριάκος (46’ Κωνσταντόπουλος)

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35