social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κολοβός: Έχουμε πολλά να δώσουμε σαν ομάδα

Κολοβός: Έχουμε πολλά να δώσουμε σαν ομάδα

Την περασμένη Κυριακή ο Ατρόμητος Χαλανδρίου πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο μεγάλο φαβορί για την άνοδο Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με 3-4.

Η νεανική ομάδα του Ηλία Κολοβού δείχνει να ανταποκρίνεται σιγά-σιγά στις συνθήκες της κατηγορίας προσπαθώντας παράλληλα να εφαρμόσει το συγκεκριμένο -επιθετικό- πλάνο του νεαρού κόουτς. Ο κ. Κολοβός παραχώρησε δηλώσεις μάλιστα στο soccerlive.gr όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής λέγοντας

"Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Δυστυχώς είμαστε από τα σύνολα που ανέβηκαν κατηγορία αλλά δεν ενισχύθηκαν τουναντίον αποδυναμώθηκαν αφού αρκετά παιδιά δίνουν πανελλαδικές φέτος και έχουν ρίξει το βάρος στις μαθητικές υποχρεώσεις. Αυτό ως ένα βαθμό μας ανάγκασε να στραφούμε στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες με αποτέλεσμα να ανεβάσουμε πολλά παιδιά από την Κ16. Αυτό που σημαίνει ότι μεγάλο μέρος του κορμού είναι γεννειθέντες το 2005. Αυτό έχει δυσκολίες όμως μέσα από τη δουλειά που έχει ξεκινήσει από τις 5 Αυγούστου προσπαθούμε για το καλύτερο. Έχουμε καταφέρει να έχουμε μια αξιοπρόσεκτή πορεία στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ. Παίζουμε γενικότερα ένα ωραίο ποδόσφαιρο που είναι ευρέως παραδεχτό από πολύ κόσμο και γενικότερα όλο αυτό μας αφήνει μια πολύ ωραία γεύση . Έχουμε πολλά πράγματα να δώσουμε και γενικά είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε φτιάξει πολλά κομμάτια που αφορούν την αγωνιστική μας επικοινωνία στοιχεία που σταθμίζω σαν προπονητής. Τα παιδιά αρχίζουν και κατανοούν το τακτικό μας σχέδιο όμως θα χρειαστεί και άλλος χρόνος. Δυστυχώς το Lockdown μας βρίσκει σε ένα Momentum πολύ καλό για εμάς αφού προερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης".

Για το πλάνο που ακολουθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στην καραντίνα, ο κ. Κολοβός δήλωσε:

Έχουν δοθεί συγκεκριμένα πράγματα στους ποδοσφαιριστές και βασιζόμαστε σε συγκεκριμένα πράγματα. Ελπίζομε να επιστρέοψυμε υγιείς και να κάνουμε όλοι μαζί αυτό που αγαπάμε. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35