social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σκαρπέλης: Μπορούμε καλύτερα...

Σκαρπέλης: Μπορούμε καλύτερα...

Η ΑΕ Περιστερίου κανει μια μεγάλη προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ προκειμένου να σταθεί επάξια στην κατηγορία.


Μέχρι στιγμής η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, οι οποίες ωστόσο δεν έχουν συνοδευτεί από τα ανάλογα αποτελέσματα με αποτέλεσμα οι "οράνιε" να βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 4 βαθμούς. 

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σκαρπέλης, μίλησε στο soccerlive.gr για την προσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα, του, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Αναλυτικά

  • Πως κρινεις την πορεια σας;


Η πορεία μας μέχρι στιγμής δεν την θεωρώ καλή γιατί η ομάδα έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν( πρωτάθλημα-Κύπελλο) ότι μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και σε εικόνα παιχνιδιού αλλά και σε συγκομιδή βαθμών

  • Τι θα πρέπει να βελτιώσετε ως ομαδα;


Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια στην αμυντική μας λειτουργία που ναι μεν τα έχουμε δουλέψει αλλά πρέπει να το βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Αν και τα περισσότερα γκολ που δεχθήκαμε ήταν απο ατομικά λάθη 70 με 75% με βάση την ανάλυση που έχουμε κάνει, θέλουμε βελτίωση και σε αρκετούς τομείς στο επιθετικό μας κομμάτι.

  • Πως βλέπεις την επιστροφή


Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά γιατί είμαι και αισιόδοξος άνθρωπος. Βέβαια σίγουρα θα είναι άλλο πρωτάθλημα μετά την επανεκκίνηση και σίγουρα θα χρειαστούν όλες οι ομάδες κάποιον χρόνο για να ετοιμαστούν. Από εκεί και πέρα εμείς είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλά με την επανεκκίνηση γιατί θα έχουμε και αρκετές επιστροφές βασικών παιχτών και σίγουρα έχουν την διάθεση τα παιδιά να δουλέψουν ώστε να επιστρέψουμε στην εικόνα που είχαμε στην αρχή της σεζόν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35