social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκος Ασωνίτης: Η θέση του Φωστήρα Ηλιούπολης είναι στην Α' ΕΠΣΑ

Νίκος Ασωνίτης: Η θέση του Φωστήρα Ηλιούπολης είναι στην Α' ΕΠΣΑ

Οικογενειακώς έχουν συνδέσει το όνομα τους με την πορεία του Φωστήρα Ηλιούπολης.

Άλλωστε όταν κάποιος ακούει τη συγκεκριμένη ομάδα, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι η οικογένεια Ασωνίτη.
Ένα από τα μέλη που αγωνίζονται στους κιτρινόμαυρους είναι ο μέσος Νίκος, ο οποίος φέτος έχει παίξει και στα εννέα ματς που έχει δώσει η ομάδα ,έχοντας αξιοπρόσεκτη παρουσία.
Έχοντας λοιπόν ως κύριο στόχο να στηρίξει την ομάδα του, ο Νίκος Ασωνίτης παρέμεινε και φέτος στο δυναμικό του συλλόγου και ήδη τις πρώτες επτά αγωνιστικές τα πάντα δείχνουν κυλούν υπέροχα με τον Φωστήρα να είναι στην κορυφή με απολογισμό 6 νίκες και 1 ισοπαλία.
Το Αθλητικό Πνεύμα, επικοινώνησε με τον Νίκο Ασωνίτη ο οποίος μίλησε για την Καραντίνα, την πορεία της ομάδας και την Β' ΕΠΣΑ.
Αναλυτικά
Καραντίνα μέρος δεύτερο. Θεωρείς ότι σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές και οι ομάδες φτάνουν στα όριά τους;
"Όπως έχουμε όλοι διαπιστώσει, διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο και ειδικότερα ο ερασιτεχνικός αθλητικός και οι αθλητές.
Πιστεύω η αβεβαιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση".

Μετά από επτά ματς μετράτε έξι νίκες και μία ισοπαλία. Περίμενες μία τόσο δυνατή εκκίνηση;

"Η αγωνιστική μας εικόνα δεν με εκπλήσσει ιδιαίτερα. Πιστεύω δίκαια έχουν έρθει τα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τους ανθρώπους που «έστησαν» την ομάδα το καλοκαίρι και αυτό αποτυπώνεται και στη βαθμολογία".

Περαστικός ο Φωστήρας από το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ κατά τη γνώμη σου;
"Όπως είχα αναφέρει και στο παρελθόν η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στη Β κατηγορία. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ όλους μας ώστε να επανέλθουμε.
Εύχομαι μετά τις γιορτές να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.
Μετά την περσινή απόφαση για πρόωρη διακοπή του πρωταθλήματος, θα ειναι μεγάλη αδικία για την ομάδα του Φωστήρα να ακυρωθεί ο κόπος τόσων μηνών".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35