social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρακόπουλος: «Νιώθουμε την ομάδα οικογένεια μας»

Δημητρακόπουλος: «Νιώθουμε την ομάδα οικογένεια μας»

Εάν παρατηρήσει κανείς τα στατιστικά του Ιπποκράτη αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές θα έχει να λέει για την αξιοθαύμαστη πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.

Αρχικά θα αντιληφθεί ότι η νεοφώτιστη ομάδα είναι στην κορυφή έχοντας χτίσει ένα αήττητο σερί, ενώ η διαφορά των τερμάτων είναι 13-6. Πρόκειται για σπουδαίο επίτευγμα όπου για να έχει συμβεί έχουν παίξει ρόλο η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές που καταβάλουν κάθε Κυριακή μεγάλη προσπάθεια. Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του Ιπποκράτη είναι ο Νικήτας Δημητρακόπουλος.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα που με την ποιότητα του βοηθάει σημαντικά τον Ιπποκρα΄τη.

Το Αθλητικό Πνεύμα επικοινώνησε με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή όπου κατέθεσε τις δικές του σκέψεις.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την πορεία σας;
"Έχουμε κανει ενα πολυ δυνατο ξεκινημα.Το γεγονος οτι ξεκινησαμε τις προπονησεις νωρις (αρχες Αυγουστου) μας βοηθησε πολυ. Μπορεσαμε να βελτιωσουμε τη φυσικη μας κατασταση και ειχαμε περισσοτερο χρονο να δουλεψουμε σε καποια πραγματα. Επισης σημαντικο στοιχειο αυτης της μεχρι τωρα πορειας ειναι οι κινησεις της διοικησης και του προπονητη να κρατησει το βασικο κορμο της ομαδας και να την πλαισιωσει με εμπειρους παιχτες της κατηγοριας που φτιαξανε ενα δυνατο συνολο".

-Πιστεύεις ότι ο Ιπποκράτης μπορεί να πετύχει δεύτερη άνοδο;
"Η αληθεια ειναι οτι κανεις στο Αθηναικο ποδοσφαιρο δεν περιμενε οτι ο Ιπποκρατης,μια νεοφωτιστη ομαδα, 9 πρωτες αγωνιστικες να ειναι πρωτος και αηττητος. Εκτος απο εμας που ανηκουμε στην οικογενεια του συλλόγου. Οπως καθε νεοφωτιστη ομαδα, έτσι και εμεις σαν πρωτο στοχος είχαμε την παραμονη στην κατηγορια. Απο την αρχη στοχος μας ηταν να ειμαστε ανταγωνιστικοι και να είμαστε μια ομαδα υπολογισιμη. Παράλληλα θέλαμε να παιζουμε το δικο μας ποδοσφαιρο και να παλευουμε καθε παιχνιδι μεχρι το τελευταιο λεπτο. Με ταπεινοτητα και σκληρη δουλεια μεσα απο τις προπονησεις ολα ειναι πιθανα για μια δευτερη ανοδο".

Μια ενδεχόμενη διακοπή κατά τη γνώμη σου, πόσο κακό θα κάνει στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές;
"Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλη αυτή η κατάσταση με τον ίο έχει δυσκολέψει πάρα πολύ την κοινωνία και κατ' επέκταση και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Επειδή οι περισσότεροι δουλεύουν, βάζουν το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα, οπότε μία ενδεχομένη διακοπή μονό κακό κάνει. Όλο αυτό που έχτιζες από το καλοκαίρι έτσι ώστε να είσαι έτοιμος για το πρωτάθλημα χάνεται. Όταν με το κάλο ξεκινήσουμε πάλι, ελπίζω σύντομα, όλες οι ομάδες θα πρέπει να καλύψουν όλο αυτό το κενό της διακοπής για να βρουν το ρυθμό τους οι ποδοσφαιριστές"

-Ποια λύση είναι ιδανική;
"Ιδανική λύση είναι η ατομική προπόνηση έτσι ώστε να διατηρηθεί και προφανώς να βελτιωθεί η φυσική κατάσταση. Όσο περισσότερο δουλέψει ατομικά ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής όλο αυτό το διάστημα της διακοπής τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρει το ρυθμό του. Όταν μετά την διακοπή επανέλθουμε σε ρυθμούς προπονήσεων ο κάθε προπονητής δεν θα έχει χρόνο μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε η ομάδα του να φτάσει στο επίπεδο που μπορεί και θέλει. Οι ποδοσφαιριστές που προπονιοντουσαν όλο αυτό το διάστημα θα βρουν σαφώς πιο γρήγορα ρυθμό και θα κάνει και τη δουλεία του προπονητή του πιο εύκολη γιατί δεν θα έχει να ασχοληθεί με τη φυσική κατάσταση του κάθε παίχτη".

-Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;
"Το σημαντικότερο στοιχείο σε μία ομάδα είναι τα αποδυτήρια. Αυτό το έχει καταφέρει η διοίκηση όλα αυτά τα χρονιά. Το μονό που μας ζητάει είναι να είμαστε μία οικογένεια. Κάποια παιδιά είμαστε πολλά χρονιά στην ομάδα. Τόσα παιχνίδια, νίκες -ήττες χάρες-στεναχώριες τραυματισμοί ,τσακωμοί νευρά και άλλα τόσα πράγματα που μας προσφέρει το ποδόσφαιρο τα έχουμε ζήσει μαζί. Σίγουρα νιώθουμε την ομάδα οικογένεια μας και κάθε καινούριος παίχτης ενσωματώνεται εύκολα στα αποδυτήρια και νιώθουν λες και είναι χρονιά στην ομάδα. Το κλίμα στα αποδυτήρια συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας.
Η διοίκηση (κος. Γεροντής, κος. Ρακιντζακης, κος. Δημητρακόπουλος, κος. Ζευγουλας )καθώς επίσης και οι προπονητές μας (κος. Βογλης, κος. Μαγιασης, κος Δουλκερογλου, κος Γκαδολος) είναι πάντα δίπλα σε όλους τους παίχτες για να βοηθήσουν και να λύσουν οποίο πρόβλημα δημιουργείται και συμβάλουν στο μέγιστο για το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια καθώς και στην αγωνιστική απόδοση των παιχτών μας.
Θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδία μου υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και η κοινωνία μας να επανέλθει στην καθημερινότητα όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Υπομονή και κουράγιο. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35