social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλακάλι: «Μπορεί την άνοδο ο ΓΣ Καισαριανής»

Πλακάλι: «Μπορεί την άνοδο ο ΓΣ Καισαριανής»

Ο Ντόναλτ Πλακάλι αποτελεί έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο δυναμικό του ΓΣ Καισαριανής.

Ο πολύπειρος αμυντικός πέρυσι ήταν από τους στυλοβάτες στην πορεία που πραγματοποίησε ο σύλλογος της Καισαριανής στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ ενώ τη φετινή χρονιά έχει παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτά που έχουν πετύχει οι κιτρινόμαυροι της πρώτες έξι αγωνιστικές. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την μέχρι τώρα πορεία λέγοντας: "Καταρχάς εύχομαι να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοιο και να επανέλθουμε στην κανονικότητα με υγεία για όλο το κόσμο. Από εκεί και πέρα, η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή, το προπονητικό τιμ και οι συμπαίχτες μου δουλεύουν στο 100% σε κάθε προπόνηση και στους αγώνες τα δίνουμε ότι έχουμε. Έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα έχουμε παίξει με όλους τους πρωτοπόρους και διεκδικητές της ανόδου στο 1ο μισό του πρώτου γύρου. Όποτε με την επιστροφή θα έχουμε ένα πιο βατό πρόγραμμα με βάσει την βαθμολογική θέση των ομάδων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε".

Για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, ο Πλακάκι πρόσθεσε: "Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει όλη η χωρα και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μας παρέχει ότι είναι απαραίτητο για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή".

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι μπορεί ο ΓΣ Καισαριανής να κερδίσει την άνοδο, ο ικανότατος άσος πρόσθεσε: "Προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε ένα από τα φαβορί για την άνοδο όμως δεν φτάνει τι πιστεύω εγώ αλλά να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Θεωρώ πως αν συνεχίσουμε στην σκληρή δουλειά με το κεφάλι κάτω και δεν έχουμε τραυματισμούς η ομάδα στο τέλος θα καταφέρει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην Α' ΕΠΣΑ".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35