social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θάνος Καραγεώργος: Το ποδόσφαιρο να δώσει ελπίδα...

Θάνος Καραγεώργος: Το ποδόσφαιρο να δώσει ελπίδα...

Την άποψη του για τισ δύσκολες ημέρες που διανύουμε εξέφρασε ο Θάνος Καραγεώργος.

Ο ικανότατος φορ και αρχηγός του Αστέρα Χα'ι'δαρίου μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Τις δύσκολες μέρες που βιώνει η κοινωνία και ο καθένας ξεχωριστά από την πρωτόγνωρη κατασταση που λέγεται κορονο'ι'ός ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο να μας δώσει ελπίδα ότι υπάρχει μέλλον!

Ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο να μας δώσει και άλλες συγκινήσεις, και άλλες χαρές διότι η ζωή επιβάλλεται να προχωρήσει έπειτα από αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάμε όλοι μας! Ας αφήσουμε το ποδόσφαιρο να μας δώσει ένα καλύτερο υποσχόμενο αύριο!

Όλο αυτό όμως πρέπει να πραγματοποιηθεί με γνώμονα την ατομική ευθύνη που είναι υποχρεωμένος να επιδείξει ο καθένας ξεχωριστά ειτε αυτος ειναι ποδοσφαιριστης, ειτε αυτος ειναι παραγοντας, ειτε αυτος ειναι αξιωματουχος έτσι ώστε να μπορέσει να διασφαλίστει πρωτίστως η υγεία όλων όσων εμπλέκονται στο ποδοσφαιρο είτε αυτό γίνεται σε ερασιτεχνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτό έπραξε εξ αρχής ο σύλλογος του Αστέρα Χαϊδαρίου και εναρμονιστηκε πλήρως με τις αποφάσεις της πολιτείας έχοντας ως κύριο καθήκον την υγεία των αθλητών της όλων των ηλικιακών κατηγοριών, έτσι ώστε τώρα εγώ προσωπικά να μπορώ να έχω την υγεία μου και να μπορώ να ελπίζω ότι θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί!

Πεποίθηση μου είναι ότι η ατομική ευθύνη μπορεί να κυριαρχήσει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με υγεία και εντός των γηπέδων η αγωνιστική περίοδος σύμφωνα πάντα με τις αποφάσεις και της εισηγήσεις της πολιτείας και των αρμοδίων υγειονομικών και λοιπών αρχών.>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35