social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Χρηστό Γιώτη «χτίζεται» ο Αστέρας Χαϊδαρίου της σεζόν 2020-2021 στην Γ' ΕΠΣΑ

Με Χρηστό Γιώτη «χτίζεται» ο Αστέρας Χαϊδαρίου της σεζόν 2020-2021 στην Γ' ΕΠΣΑ

Ο Χρήστος Γιώτης θα είναι ο τεχνικός, που θα αναλάβει το «χτίσιμο» του Αστέρα Χαϊδαρίου, προκειμένου η ομάδα της πόλης μας να παρουσιαστεί έτοιμη, αξιόμαχη και ισχυρή στο νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021 στην Γ΄ ΕΠΣΑ. Η διοίκηση του Αστέρα Χαϊδαρίου προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον εν λόγω προπονητή, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο μεσούσης της περιόδου (2019-2020) που τελείωσε και πλέον ο Χρήστος Γιώτης θα έχει την ευκαιρία να «χτίσει» την ομάδα από την αρχή, δηλαδή να προετοιμάσει το αγωνιστικό σύνολο εκ νέου! Μάλιστα είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για όλα τα αγωνιστικά τμήματα, ειδικά για την σύνδεση ακαδημιών και ανδρικού τμήματος, μιας και είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος ως Τεχνικός Διευθυντής του σωματείου, τόσο για το αγωνιστικό σύνολο του συλλόγου που μετέχει στην Γ΄ Αθήνας, όσο και για όλες τις ακαδημίες. Ο Χρήστος Γιώτης, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τον ιστορικό Ατρόμητο Πειραιά, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Ελλάς Ποντίων, ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και Ν. Φάληρο. Την προ-περασμένη σεζόν 2018-2019 και για ένα μεγάλο διάστημα, ο Γιώτης ήταν προπονητής στον Ατρόμητο Πειραιά και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

 

Ο Χρήστος Γιώτης, ανήκει στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Αστέρα, εδώ και 3 χρόνια, όταν τότε ανέλαβε προπονητικό πόστο στις ακαδημίες του σωματείου, ενώ το καλοκαίρι του 2019, κλήθηκε από την διοίκηση αναλαμβάνοντας το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, έχοντας υπό την επιμελητεία του, πρωτίστως τις υποδομές, ένα κομμάτι που λειτουργεί υποδειγματικά και στοχευμένα ο σύλλογος της πόλης μας. Έχοντας στην κατοχή του το πτυχίο προπονητή κλίμακας UEFA B, ο Χρήστος Γιώτης είναι σπουδαστής του τμήματος Φυσικής Αγωγής του City Unity College, ενώ ως προπονητής τμημάτων υποδομών έχει θητεύσει στο δίκτυο σχολών της Άρσεναλ στην Ελλάδα, στον Ατρόμητο Πειραιά όπως γράψαμε παραπάνω, και τα τελευταία 3 χρόνια στον Αστέρα Χαϊδαρίου. Επίσης, παραμένει συνεχώς ενημερωμένος και καταρτισμένος σε ότι αφορά τα σύγχρονα δεδομένα σε παγκόσμιο επίπεδο και σχετικό μάλιστα είναι το ταξίδι του τον περασμένο χειμώνα, όταν μετέβη στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, για να παρακολουθήσει το επίσημο σεμινάριο της Μπαρτσελόνα.

 

Το ανδρικό τμήμα, πλέον δηλαδή της Τεχνικής Διεύθυνσης των ακαδημιών, ο Χρήστος Γιώτης, το ανέλαβε στις 14 Ιανουαρίου 2020, διαδεχόμενος τον Γιάννη Κυπραίο, και στο διάστημα μέχρι την διακοπή λόγω του κορωνοϊού, η ομάδα της πόλης μας είχε 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία και 3 ήττες. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Γιώτης είναι ο 4ος προπονητής που κάθεται στον πάγκο του Αστέρα Χαϊδαρίου, από την σεζόν 2016-2017, όταν και επίσημα ο σύλλογος ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ. Ο Βασίλης Τσιάκαλος ήταν αρχικά για 1,5 χρόνο στην τεχνική ηγεσία, ακολούθησε ο Θανάσης Πατρικίδης που συνέχισε για 1,5 περίπου έτος, ενώ το περασμένο καλοκαίρι του 2019 την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Γιάννης Κυπραίος, που έμεινε στην ομάδα για 6 μήνες.

Πηγή: ipolimas.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35