social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Ιλίου: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές προπονήσεις- Οι ευχές των ποδοφαιριστών

ΑΕ Ιλίου: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές προπονήσεις- Οι ευχές των ποδοφαιριστών

Η ΑΕ Ιλίου αποτελεί τη μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο των νικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ στα ματς που έχει δώσει όσον αφορά τη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Παρότι η ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίζεται στην πιο χαμηλή κατηγορία, δείχνει ότι λειτουργεί σε εξαιρετικά πρότυπα αφού το τεχνικό επιτελείο έχοντας την εμπιστοσύνη της διοίκησης εργάζεται σε υψηλά επίπεδα προκειμένου ο σύλλογος να βγάζει αυτή την εικόνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, η ΑΕ Ιλίου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει καλές γιορτές ούσα στην κορυφή και με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους για να ολοκληρώσει το στόχο της ανόδου.

Ο προπονητής, Αντώνης Βαζλαματζής θέλοντας να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε επιθυμητό επίπεδο, όσο αυτό είναι εφικτό, πραγματοποιούσε συνεχώς τηλεδιασκέψεις με τους ποδοσφαιριστές του και τους συνεργάτες του ενημερώνοντας τους πρώτους για το πρόγραμμα που όφειλα να να ακολουθήσουν κατά την περίοδο της διακοπής. 

Αναλυτικά

Το 1ο μέρος των διαδικτυακών προπονήσεων της ΑΕ ΙΛΙΟΥ έλαβε τέλος. Από αρχές Νοεμβρίου ξεκινήσαμε με γνώμονα τη διατήρηση της φυσικής και ψυχικής μας κατάστασης. Το προπονητικό team της ΑΕ ΙΛΙΟΥ και οι ποδοσφαιριστές αυτής εύχονται σε όλους τους αθλητές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου μικρούς και μεγάλους Υγεία, ευτυχία και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.Οι σκέψεις μας είναι περισσότερο σε αυτούς που δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται με αυτόν τον αόρατο εχθρό και σε πολλούς που δυσκολεύονται για την απλή καθημερινή επιβίωση. Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο δεν σβήνει, η αναμονή μέχρι να ξαναξεκινήσουμε απλά την μεγαλώνει. Χρονια πολλά και Καλές Γιορτές!


Σχετικά άρθρα

Ζαλάβρας: «Εφόσον ξεκινήσουμε, όλες οι ομάδες θα βρίσκονται στην ίδια αφετηρία»

Θέμα Soccerlive: Παραιτήθηκε από τον Βύζαντα Μεγάρων ο Τάκης Χριστόπουλος»

Κάλεσμα από την Ελλάδα Σύρου για τον αγώνα της πρεμιέρας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35