social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θάνος Αποστόλου: Η πανδημία μας έβαλε φρένο

Θάνος Αποστόλου: Η πανδημία μας έβαλε φρένο

Αν και με την αναγκαστική λήξη των πρωταθλημάτων οι περισσότερες ομάδες γνωρίζουν πλέον την κατηγορία που θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο, υπάρχουν ακόμη κ'αποιοες εκκρεμότητες.

Μία από αυτές αφορά τη Δάφνη Αθηνών. Η ιστορική <<Δαφνούλα>> ισοβαθμεί στην 2η θέση του 1ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΑ με Πανιώνιο Καισαριανής και Γαλαξία, και από την στιγμή που δεν έχουν ολοκληρωθεί τα μεταξύ τους παιχνίδια καλείται η ΕΠΣΑ να λύσει αυτό το γρίφο, ποιές θα είναι δηλαδή οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν την Αμιλλα στην Β' κατηγορία, είναι θα υπάρξει κάποια σχετική ρύθμιση.

Ενας από τους παίχτες που ξεχώρισαν σε αυτή την προσπάθεια της Δάφνης είναι και ο Θάνος Αποστόλου. Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Ήταν μια ιδιαίτερη και διαφορετική αγωνιστική χρονιά. Ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με ανταγωνισμό και δυνατούς αντιπάλους. Άλλωστε οι αντίπαλοι είναι αυτοί που δίνουν μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία σε έναν παικτη και σε μια ομάδα.

Η ομάδα μας μέσα από σκληρή προπονηση και πειθαρχία, υπό τις οδηγιες των προπονητών μας κατάφερε για μια ακόμα χρόνια να ανταποκριθεί σε ολες τις προκλήσεις και ήταν αναμφισβήτητα πολλά υποσχόμενη, έχοντας σχεδόν σιγουρη την άνοδο. Όμως, όπως σε όλο τον κοσμο, η πανδημία δεν έβαλε φρένο μόνο στα σχέδια μας αλλά και το πρωτάθλημα γενικότερα, το οποιο έληξε νωρίτερα και άδοξα.

Όσον αφορά σε εμένα προσωπικά, αγωνιστικά ήταν μια πολύ καλή χρόνια, ήμουν σε άψογη φυσική κατάσταση με καλη ψυχολογία. Σιγουρα θα μπορουσα να είχα δείξει και να προσφέρω πολύ περισσότερα πράγματα στην ομάδα μου αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Θα κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Δάφνης Αθηνών που πιστεύει σε μένα, αλλά και στον κόσμο που είναι πάντα μαζί μας >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35