social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εμεινε στην Αμιλλα ο αρχηγός Κώστας Ασημακόπουλος

Εμεινε στην Αμιλλα ο αρχηγός Κώστας Ασημακόπουλος

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Ασημακόπουλο ανακοίνωσε η Αμιλλα Περιστερίου.

Ο σπουδαίος 29χρονος αμυντικός που είχε καθοριστική συμβολή στην εξαιρετική πορεία της ομάδας και στην άνοδο στην Β' κατηγορία, συναντήθηκε με τη διοίκηση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Αυτή θα είναι η 8η σεζόν που ο Κώστας Ασημακόπουλος θα φορέσει τη φανέλα της Αμιλλας, έχοντας συνολικά 191 συμμετοχές και 13 γκολ. Το εκπληκτικό είναι πως και οι 191 συμμετοχές είναι στην αρχική 11άδα, ενώ στις 186 έχει αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!!!

Ο Κώστας Ασημακόπουλος δήλωσε τα εξης:

<< Είμαι πολύ χαρούμενος που για μια ακόμη χρόνια θα βρίσκομαι στην οικογένεια της αΑμιλλας και θα μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για 8η συνεχή χρονιά.

Καταφέραμε φέτος να πρωταγωνιστήσουμε και να επανέλθουμε στη Β´ κατηγορία,κάνοντας πρωταθλητισμό μετά από 3 δύσκολες χρονιές και να ανακηρυχθουμε «πρωταθλητές» στον όμιλο μας,όντας πρώτοι κατα τη μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς. Πέρα όμως από ένα ποιοτικό ρόστερ, καταφέραμε να δημιουργήσουμε και μια αξιόλογη παρέα μεταξύ μας βγάζοντας μεγάλη διάθεση σε όλα τα παιχνίδια και ματώνοντας ο ένας για τον άλλο. Πραγματικα τους ευχαριστώ όλους,ανεξάρτητα από την συνεισφορά καθενός.

Θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστο ευχαριστώ στον κύριο Ηλία Στέφο,που για ορισμένους μπορεί να είναι ένας υπεύθυνος Ακαδημίας,αλλά πιστέψτε με είναι πολλά περισσότερα,στηρίζοντάς με τόσο προπονητικά όσο και παικτικα όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό της ομάδας κύριο Νικο Σωτηριου για όλα όσα έκανε φέτος για εμάς και για όσα ακομα είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει του χρόνου. Πραγματικά πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο . Ευχαριστώ τον προπονητή μου κύριο Φωντα Καζακόπουλο για την συνεργασία και ειμαι σιγουρος πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί την νέα σεζόν.

Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους.>>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35