social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζουν στην Αμιλλα Μπερνικόλας και Δέγκλερης

Συνεχίζουν στην Αμιλλα Μπερνικόλας και Δέγκλερης

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανανεώσεις βασικών στελεχών της ομάδας στην Αμιλλα Περιστερίου.

Ετσι, υπό τις οδηγιες του Φώντα Καζακόπουλου θα αγωνίζονται και τη νέα περίοδο οι Στάθης Μπερνικόλας και Λεωνίδας Δέγκλερης.

Ο 29χρονος αμυντικός Στάθης Μπερνικόλας αγωνίζεται στην ομάδα από πέρυσι, ενώ έχει ξαναπαίξει την περίοδο 2017-18. Εχει παίξει επίσης σε Αττικό και Ηρακλή Περιστερίου.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός Λεωνίδας Δέγκλερης είναι πραγματικά μια ξεχωριστή περίπτωση, και δίκαια θεωρείται η σημαία της ομάδας. Δεν έχει φύγει ποτέ από την Αμιλλα παρά τις πολλές προτάσεις που είχε ακόμη και από ομάδες μεγαλύτερων καυηγοριών, κάτι που σημαίνει πως φοράει τη φανέλα της ομάδας για περίπου 25 χρόνια!!! Φέτος πέτυχε 5 τέρματα ενώ είχε και 15 ασίστ.

Ο Λεωνίδας Δέγκλερης μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη και ας δούμε τι μας είπε...

<< Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την πολύ όμορφη περσινή χρονιά. Περάσαμε δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια αλλά πλέον έχουμε βάλει τις βάσεις για κάτι καλό και την νέα σεζόν Η Αμιλλα είναι η δευτερη οικογένεια μου είμαι μια ζωή στην ομάδα και χαίρομαι που ακόμα μπορώ και βοηθάω ,

Έχουμε οργάνωση μέσα και έξω από το γήπεδο και Είμαι σίγουρος πως και την νέα χρονιά θα παίξουμε τόσο ωραίο ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστηθούμε >>


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35