social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νικολέτος: Άλλη κλάση το Κερατσίνι-Έχουμε προσωπικότητα σαν ομάδα

Νικολέτος: Άλλη κλάση το Κερατσίνι-Έχουμε προσωπικότητα σαν ομάδα

Με δική του εκτέλεση κόρνερ, το Κερατσίνι ξεκλείδωσε την άμυνα της Θύελλας Καμαρίου και πήρε μια μεγάλη νίκη που ίσως σημάνει πολλά στην προσπάθεια που κάνει η ιστορική ομάδα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο λόγος για τον ικανότατο άσο των ροσσονέρι, Γιώργο Νικολέτο, που όσες φορές έχει χρειαστεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του φέτος, μιλάει όταν η μπάλα καίει.

Ο ικανότατος άσος με τον Καραβά πέτυχε κρίσιμο γκολ χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα για το Κύπελλο ΕΠΣ Πειραιά και την προηγούμενη Κυριακή, ο καπιτάνο του Κερατσινίου, ήταν εκεί που χρειάζονταν ο σύλλογος την κατάλληλη στιγμή.

Το ιστορικό σωματείο εκμεταλλεύτηκε τις άρτιες εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ του σπεσιαλίστα στο είδος και πήρε το ζητούμενο από το ματς.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο που είχε μιλήσει και πριν από το ματς, τονίζοντας ότι το Κερατσίνι δεν θα χαριστεί σε κανέναν.

Αναλυτικά

-Πως αισθάνεσαι που με την επιστροφή στου στην ενδεκάδα η ομάδα κέρδισε; 

 Σίγουρα αισθάνομαι παρά πολύ χαρούμενος που μετά την αποχή που είχα λόγο τραυματισμού η επιστροφή μου συνδυάστηκε με μια μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο. Eυχαριστω τον προπονητή μου που με εμπιστεύτηκε σε έναν πολύ δύσκολο και κρίσιμο αγώνα.

-Είχες πει ότι δεν θα χαριζόσασταν σε κανέναν στην έδρα σας. Τελικά συνέβη αυτό...

 Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν μέσα στην έδρα μας,είναι πραγματικότητα και το δείξαμε. Η δυναμική που έχει η ομάδα και η έδρα δίνει παραπάνω ώθηση στους παίχτες. Με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε στο σπίτι μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν.

-Η ήττα του Εθνικού θεωρείς ότι σας δίνει προβάδισμα για την παραμονή; 

Πλέον θεωρώ ότι όλα είναι στο χέρι μας και το τι θα κάνουμε εμείς σαν ομάδα. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας και θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τον στόχο μας εντός αγωνιστικού χώρου.

82023739_790362221462502_8721556420291461120_n.jpg

-Πως κρίνεις τη συνέχεια;

Η συνέχεια σίγουρα θα είναι δύσκολη αλλά εκεί φαίνονται οι ομάδες, τα καλά αποδυτήρια και οι παίχτες με προσωπικότητα.

-Τι σημαίνει για τον Γιώργο Νικολέτο να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού;

Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο της ομαδας του Κερατσινίου και ποσό μάλλον όταν με έχουν επιλέξει οι συμπαίκτες ύστερα από ψηφοφορία σαν πρώτο αρχηγό τους. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς το πρόσωπο μου και μεγάλη εκτίμηση που είναι και αμοιβαίο και τους ευχαριστώ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35