social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος από τη Δάφνη Αθηνών ο Χρήστος Κώτσης

Τέλος από τη Δάφνη Αθηνών ο Χρήστος Κώτσης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Δάφνης Αθηνών αποτελεί ο Χρήστος Κώτσης, όπως έγινε γνωστό πριν λίγο...

Ο ικανότατος νεαρός τεχνικός πυ ήταν ο πρωτομάστορας της επιτυχίας της ανόδου της Δάφνης στην Β' κατηγορία, δεν δέχτηκε την πρόταση της διοίκησης, και αποφασισε να αποχωρήσει.

Ο Χρήστος Κώτσης μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε...

Από την θητεία μου στη Δάφνη έχω να θυμάμαι μόνο καλά... Δεν κρατάω κακία σε κανέναν για την αποχώρηση μου. Μέσα από την καρδιά μου τη διοίκηση, και όσους με βοήθησαν στην διάρκεια της χρονιάς. Ενα ξεχωριστό στους παίχτες μου, τους οποίους θα έχω πάντα στην καρδιά μου...

Επίσης, θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στους παίχτες του...

Καλημέρα σε όλους, μακάρι να είχαμε χρόνο όλοι μαζί να τα πούμε από κοντά, στεναχωρεθηκα χθες πολύ που δεν είδα πολλά παιδιά στο τραπέζι! Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφαση μου μετά από κουβέντα με την διοίκηση, η οποία μου έκανε πρόταση να συνεχίσω και του χρόνου αλλά δεν συμφωνήσαμε για την νέα χρονιά! Σας τα είπα και χθες από κοντά, ο καθένας από εσάς ξεχωριστά έχει ένα κομμάτι στην καρδιά μου και όποιος και όποτε θέλει μπορεί να με ενοχλήσει για να ζητήσει την βοήθεια μου! Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ όλους όσους βρίσκεστε σε αυτήν την ομάδα! Σαγαπαω Δαφναρα μου!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35