social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Βούλας: Εκπλήξεις για τα... 70 χρόνια ζωής

Άρης Βούλας: Εκπλήξεις για τα... 70 χρόνια ζωής

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ημέρα που ιδρύθηκε ο Άρης Βούλας η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ετοιμάζει μια σειρά από πολλές εκπλήξεις.

Αναλυτικά, η ενημέρωση

Σε ένα χρόνο, ο αρχαιότερος σύλλογος του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Άρης Βούλας κλείνει 70 χρόνια λειτουργίας. Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής ετοιμάζει πολλές όμορφες εκπλήξεις, αρχής γενομένης με αυτή τη φωτογραφία.
Μπορεί αγωνιστικά λόγω του COVID-19 να υπάρχει απραξία, αλλά εξωαγωνιστικά ο σύλλογος συνεχίζει να οργανώνεται για την μετέπειτα εποχή.
Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν νοείται να μην έχει το δικό του ύμνο.
Γι αυτό ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, τα τελευταία 3 χρόνια, ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ, έγραψε τους στίχους και ανέθεσε την παραγωγή και σύνθεση της μουσικής στον γνωστό για τις επιτυχίες του ΝΙΚΟ ΤΕΡΖΗ και τον ΑΚΗ ΔΕΙΞΙΜΟ να τους τραγουδήσει. Στο στούντιο του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έγινε η ηχογράφηση και η τελική μίξη του ύμνου. Ένας ύμνος που θα τον ζηλέψουν και οι ομάδες πρώτης εθνικής, απο μια δημιουργική DREAM TEAM για την εξίσου DREAM TEAM του Άρη Βούλας.
Στη φωτογραφία (απο τα δεξιά) ο ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΗΣ, ΑΚΗΣ ΔΕΙΞΙΜΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο πρόεδρος ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ την ημέρα της ηχογράφησης.
Μείνετε συντονισμένοι, γιατί οι εκπλήξεις και το πάρτι για την γιορτή των 70 χρόνων μόλις άρχισε!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35