social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμης Τασσόπουλος: «Τιμή που ήμουν μέλος του Θησέα Αγίας Μαρίνας»

Θέμης Τασσόπουλος: «Τιμή που ήμουν μέλος του Θησέα Αγίας Μαρίνας»

Μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστής του Θησέα Νέας Μάκρης, Θέμης Τασσόπουλος, θέλησε να πει το δικό του ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στα πρόσωπα που συνεργάστηκε κατά τη διάρκεια της πενταετής παρουσίας του στην ομάδα.

Ο ίδιος έκανε ειδική αναφορά σε όλο τα πρόσωπα που συνεργάστηκε, ενώ, τόνισε ότι ήταν τιμή για τον ίδιο που αποτέλεσε μέλος του συλλόγου.

Αναλυτικά

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Θησέας Αγίας Μαρίνας. Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και ένας εκ των αρχηγών της! Προσπάθησα να εκπροσωπήσω τις αξίες και την μεγάλη ιστορία της ομάδας βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι σε αυτήν! Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τρίμη Κώστα, τον Τσελιο Χρήστο, τον Τσελιο Σήφη, τον Γιακουμή Τάσο, τον Μαντόπουλο Παναγιώτη, τον Βασιλαρα Παναγιώτη και τον Κουρελη Κώστα που εκτός από διοίκηση της ομάδας ήταν πάντα δίπλα μου σε ότι τους χρειάστηκα. Επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Χατζηαναστασίου Βλάσση, Λελεκίδη Μιχάλη, Νικο Αμπαρτζιδη και Χρήστο Μουλλάκη αφού με την συστηματική και επαγγελματική καθοδήγηση τους καταφέρναμε κάθε μέρα να θέτουμε νέους στόχους και να γινόμαστε καλύτεροι! Ακόμη να ευχαριστήσω τον κύριο Βεζύρη αφού ήταν ο αφανής ήρωας! Τον φυσικοθεραπευτή Μεγαπανο Βαγγέλη για την άψογη συνεργασία! Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου αφού χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τίποτα! Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και τον Tselios Giannis για την νέα αρχή!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35