social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμικό μπασιμο στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με τέσσερις ανανεώσεις

Δυναμικό μπασιμο στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με τέσσερις ανανεώσεις

Θέμα ολίγων λεπτών ήταν η διαδικασία ανανέωσης των παρακάτω ποδοσφαιριστών για την καινούρια πολύ δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο στόχος όμως του αγώνα για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος (που μας στερήθηκε φέτος λόγω των αποφάσεων των αρμοδίων αρχών) ήταν καθοριστικός για την συμφωνία ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές.
 
ΙΩΣΗΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ο αρχηγός και "φύλακας άγγελος" της
 
ομάδας μας δεν γίνεται να λείπει την καινούρια χρονιά από το ροστερ!Για τέταρτη χρονιά θα είναι ο άσσος της ομάδας μας.
 
ΣΕΙΤΗ ΤΖΟΊ! ο 24 χρονών νεαρός επιθετικός με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σε ομάδες όπως Αστέρας Ιτέας, Απόλλων Λάρισας͵ Αμβρυσσέας Δίστομου κλπ, ήρθε στην ομάδα μας λίγο πριν την διακοπή και παρά τις πολλές προτάσεις που του έγιναν θα συνεχίσει στο ροστερ της ομάδας μας και θα βοηθήσει από την μεριά του στην υλοποίηση των στόχων μας!
 
ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ!
 
Ο έμπειρος μέσο-αμυντικός με πλούσια καριέρα στα εθνικά πρωταθλήματα της β' και γ' εθνικής θα συνεχίσει και την καινούρια χρονιά στο ροστερ και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, με την εμπειρία του και την ποιότητα του, την προσπάθεια της επίτευξης των στόχων που έχει η ομάδα!
 
ΚΑΣΤΡΑΤΗ ΗΛΊΑΣ ο έμπειρος μέσος που διακρίνεται για
 
το πάθος του και την δύναμη του στο χώρο του κέντρου, θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά στο ροστερ της ομάδας. Ο "Κάστρο" μας, ενα απο τα παιδιά που ήρθαν στον Άγιο Στέφανο και δίνει τα πάντα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για να είναι όσο γίνεται πιο ανταγωνιστική η ομάδα μας!
 
ΣΤΑΥΡΟ, ΤΖΟΊ, ΔΗΜΉΤΡΗ και ΚΆΣΤΡΟ.
 
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας, σας ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35