social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοσμάς: «Η διοίκηση πίστεψε το project μου»

Κοσμάς: «Η διοίκηση πίστεψε το project μου»

Ο Δημήτρης Κοσμάς εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί το νέο προπονητή του ΑΟ Άνοιξης και ο ίδιος θέλει να βάλει το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια που θα κάνουν οι πράσινοι στο προσεχές πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον πρώην κόουτς των Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας και Άγιαξ Ταύρου ο οποίος εξήγησε τους λόγους που είπε το ναι στην Άνοιξη.

Αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση που τον εμπιστεύτηκε, τόνισε ότι καταλυτική ήταν η παρουσία του Τόνι Σαβέφσκι, κάνοντας λόγο για ιδιαιίτερη τιμή.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Δημιουργία ανταγωνιστικής ανδρικής ομάδας και το βάρος στις ακαδημίες. Με την εγγύηση της εταιρείας e-food που θα στηρίξει την προσπάθεια μας ευελπιστώ να θέσουμε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου επιτέλους στις σωστές τους βάσεις. Είμαι σίγουρος πως τα όνειρα που έχω για το πώς πρέπει να λειτουργεί μια ακαδημία αλλά και μια ομάδα γενικότερα μπορεί να υλοποιηθεί πλέον. Θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία που πίστεψε στο project μου ,την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε αλλά ακόμα και τους προηγούμενους προπονητές της αντρικής ομάδας και της ακαδημίας κύριο Θαλή Τσιριμώκο και Γιάννη Τσιριμώκο που έχουν μεγάλο μερίδιο στην μέχρι τώρα λειτουργία του συλλόγου. Παράλληλα θέλω να πω ότι καταλυτική ήταν η παρουσία του Τόνι Σεβάφσκι που αποτελεί τιμή για εμένα το γεγονός ότι θα συνεργαστώ με έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο''. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35