social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θαλής Τσιριμώκος: Συνυφασμένος ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου με τον πρωταθλητισμό

Θαλής Τσιριμώκος: Συνυφασμένος ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου με τον πρωταθλητισμό

Για τις 21/7 έχει προγραμματιστεί η έναρξη της σεζόν στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου καθώς τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα γίνει η πρώτη συνάντηση του τεχνικού επιτελείου με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι ερυθρόλευκοι που έχουν ως στόχο τον πρωταθλητισμό θα έχουν στην άκρη του πάγκου τους τον Θαλή Τσιριμώκο ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους προπονητές της κατηγορίας, που καλείται να υλοποιήσει έναν στόχο που για πολλά χρόνια στο Μπογιάτι μοιάζει ανέφικτος. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Τσιριμώκο ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα χρονιά λέγοντας

"Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος πρωταθλητισμό. Χρόνια ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφανου κινείται σε αυτό το μοτίβο και θα κάνει το ίδιο και φέτος".

Για τις ομάδες που θεωρεί ότι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόνισε:

"Προς το παρόν απ' ότι φαίνονται, θα είναι πάλι περίπου οι ίδιες πρωταγωνίστριες. Δηλαδή ο Παλλαυρεωτικός, η Ατλαντίδα, ο Άρης Βούλας και η Τριγλία Ραφήνας αυτή τη στιγμή, φαίνονται ότι έχουν βάλει υψηλά τον πήχη. Υπάρχουν και ομάδες ερωτηματικά όπως ο Αχαρναϊκός και η Μαρκό που δεν ξέρουμε πως θα είναι".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35