social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμική αρχή με αρχηγικές ανανεώσεις στον Παλληνιακό

Δυναμική αρχή με αρχηγικές ανανεώσεις στον Παλληνιακό

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Παλληνιακός κάνοντας γνωστή την παραμονή των αρχηγών Ελ Γκαμάλ, Γιώργου Κυριόπουλου και Χρήστου Δημογιάννη στην ομάδα.

Αναλυτικά

προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει πυρετωδώς για την ομάδα μας και ήδη οι άνθρωποι της διοίκησης υλοποιούν κινήσεις σε όλα τα μέτωπα! Στο πλαίσιο αυτό επήλθε συμφωνία με τους τρεις αρχηγούς του Παλληνιακού που συμφώνησαν με τους διοικούντες και θα φορούν τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν! Ο λόγος για τους Αδάμ Ελ Γκαμάλ, Γιώργο Κυριόπουλο και Χρήστο Δημογιάννη.
Ο 26χρονος στόπερ Αδάμ Ελ Γκαμάλ θα παραμείνει ο στυλοβάτης στα μετόπισθεν και θα φορέσει για 7η διαδοχική σεζόν τη φανέλα του Παλληνιακού. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για 7η χρονιά στην οικογένεια του Παλληνιακού. Ελπίζω φέτος να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας χωρίς να υπάρξει κάποια διακοπή και αναβολή όπως την περσινή σεζόν. Παρά το γεγονός ότι είχα προτάσεις από άλλες ομάδες, το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και η εξαιρετική οργάνωση από τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ηγ διοίκηση ήταν αυτά που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να αποφασίσω να παραμείνω στην ομάδα».
Ο 25χρονος φορ Γιώργος Κυριόπουλος θα παραμείνει η αιχμή του δόρατος του Παλληνιακού και τη νέα σεζόν, αφού έδωσε χθες τα χέρια με τους διοικούντες την ομάδα. Θα φοράει τα κιτρινόμαυρα της ανδρικής ομάδας για 7η συνεχόμενη χρονιά, ενώ στην οικογένεια του Παλληνιακού ουσιαστικά είναι από μικρό παιδί αφού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες μας. Ο Κυριόπουλος ήταν άκρως αποτελεσματικός την περσινή σεζόν αφού έπαιξε σε οκτώ ματς (έχασε δύο εξαιτίας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων) και σκόραρε "οκτώ φορές"! «Η ομάδα παραμένει ίδια και με τα παιδιά έχουμε γίνει μια οικογένεια. Πρώτος μας στόχος είναι να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε πέρυσι. Δεν θα πούμε μεγάλες κουβέντες, αλλά αυτή η παρέα δεν έχει συγκεκριμένο ταβάνι! Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την προσπάθεια που καταβάλουν και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».
Στον Παλληνιακό και τη νέα σεζόν θα συνεχίσει ο Χρήστος Δημογιάννης. Ο 31χρονος άσος, ο οποίος αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στη Γ’ Εθνική ως δανεικός στον Αστέρα Βάρης, συμφώνησε χθες με τη διοίκηση και θα φοράει και του χρόνου τα κιτρινόμαυρα, για 4η σεζόν. Με την ομάδα μας αγωνίστηκε σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου ως βασικός πέρυσι μέχρι και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για 4η χρονιά να φοράω τη φανέλα του Παλληνιακού. Σκέφτομαι θετικά και πιστεύω ότι μας περιμένει μια ολοκληρωμένη σεζόν χωρίς διακοπές και όσο γίνεται πιο κοντά στην κανονικότητα. Θεωρώ πως μέσα από μεθοδική δουλειά και το σωστό πλάνο που έχει τεθεί θα έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε τους στόχους της νέας χρονιάς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο αλλά πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα. Είναι επίσης σημαντικό ότι υπάρχει άριστο κλίμα στην ομάδα και αυτό φυσικά έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου να συνεχίσω».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35