social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανακοίνωσε Μπαλασάκη ο Παλληνιακός

Ανακοίνωσε Μπαλασάκη ο Παλληνιακός

«Κέρβερος» της εστίας της ομάδας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Μπαλασάκης. Ο 28χρονος τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία χθες με τους διοικούντες τον Παλληνιακό και θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα!

Η ανακοίνωση της ομάδας
Ο Μπαλασάκης έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό στη Β’ Εθνική με τις φανέλες της Λάρισας, της Παναχαϊκής και του Αστέρα Μαγούλας (έχει στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα της ΕΠΣΔΑ στη Δ’ Εθνική). Επίσης, έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και με Φωστήρα, Αιγινιακό (αναδείχτηκε πρωταθλητής), Χαλκίδα, Μαρκό. Σε επίπεδο τοπικού έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Μανδραϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανελευσινιακό και Βύζαντα Μεγάρων.
Στις πρώτες του δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Παλληνιακού. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με προσέγγισε με τον ιδανικό για εμένα τρόπο και δεν μπορούσα να μην δεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας ώστε να πάρουμε χαρά σε αυτή τη δύσκολη εποχή του κορονοϊού. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και την ευχή να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς προβλήματα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35