social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρόκριση για τον Παλληνιακό 4-3 τους Νικητές Ανθούσας

Πρόκριση για τον Παλληνιακό 4-3 τους Νικητές Ανθούσας

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Παλληνιακός που επικράτησε με 4-3 των Νικητών Ανθούσας.

Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη παρότι έμεινε πίσω στο σκορ από το γκολ του Φενερίδη βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει και να τελειώσει το ματς από το α' ημίχρονο.

Ο έμπειρος προπονητής μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είχαν αγωνιστεί ελάχιστα μένοντας ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Παλληνιακού έκανε και το τελευταίο απόκτημα Χρήστος Μουστόγιαννης.

Στο 23' ο Μαντζώρος έκανε το 1-1, με τον Δρόση στο 25' και 35' να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 47' ο Τρυφιάτης πέτυχε το 4-1, με τους Νικητές να μειώνουν με τέρματα των Τζάκσον στο 65' και Φενερίδη στο 75'. 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Γαβαλάς, Καμαρινόπουλος (87' Κασάπης), Παρασκευόπουλος (72' Βλάχος), Ελ Γκαμάλ, Μαντζώρος, Σπίνος (57' Μουστόγιαννης), Κάραβος, Δημητρακόπουλος, Δρόσης, Μπαμίχας (65' Κοβάνης), Τρυφιάτης. 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ: Φιλανδράς, Θεοχαρίδης (62' Μπαβέλας), Νικολόπουλος, Λέκα (81' Φασατάκης), Σαββίνος (75' Γεράνης), Πανικολόπουλος, Δημητριάδης Μίστος, Κυρλάκης, Τζάκσον, Φενερίδης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35