social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημητρόπουλος: Πρώτα η υγεία, μετά η κατάκτηση του τίτλου

Δημητρόπουλος: Πρώτα η υγεία, μετά η κατάκτηση του τίτλου

 Τα τελευταία χρόνια ο Αστέρας Βάρης κάνει βήματα προόδου και παρότι τα προηγούμενα χρόνια έφτανε στην πηγή και δεν έπινε νερό, το σημαντικότερο είναι ότι άφηνε σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αρκετοί νεαροί παίκτες έπαιρναν χρόνο συμμετοχής και ξεχώριζαν και ένας εξ αυτών ήταν ο Βασίλης Δημητρόπουλος.

Ο δεξιοπόδαρος μπακ χαφ τα τελευταία χρόνια αποτελεί μια από τις πολυτιμότερες μονάδες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας με τον ίδιο να μιλάει για τη διακοπή του πρωταθλήματος, τον κορωνοϊό και τους στόχους της ομάδας του.

Αναλυτικ΄

Πως κρίνεις την πορεία σας;

Η πορεία μας μέχρι τωρα ειναι φανταστικη. Ειναι ωστόσο αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αλλά τρομερής χημείας που έχουμε μεταξύ μας τα παιδιά.

Σας λυπεί το γεγονός ότι ενδέχεται να διακοπεί το πρωτάθλημα και δεν θα μπορέσετε να στεφθείτε και μαθηματικά πρωταθλητές;

Φυσικά και είναι στενάχωρο που μπορεί να διακοπεί το πρωτάθλημα. Όμως η υγεία είναι πάνω από ολα πάνω από κάθε πρωτάθλημα. Σιγουρα θα ήταν πολύ πιο ωραίο να το παίρναμε και μαθηματικα αλλά την ίδια κούπα θα σηκώσουμε ετσι και αλλιώς.

Περίμενες ότι θα αποκτούσατε τόσο μεγάλη διαφορά;
Η αλήθεια είναι πως όχι δεν το περίμενα. Όμως μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο γύρο δεν αφήσαμε και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους μας.

Ποιες ειναι οι φιλοδοξίες σου;

Φιλοδοξία μας εφόσον συνεχιστεί το πρωτάθλημα είναι να το πάρουμε και μαθηματικα και ύστερα αν μπορέσουμε και αήττητοι και βέβαια να πάρουμε και το Κύπελλο. Αυτοι ήταν εξάλλου και οι στόχοι που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35