social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάπιος:  Η ξαστεριά θα έρθει το Σαββατόβραδο

Πάπιος: Η ξαστεριά θα έρθει το Σαββατόβραδο

Έχει συνηθίσει να είναι ξεχωριστός από όλες τις απόψεις.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Βάρης, Δημήτρης Πάπιος διακρίνεται για το ήθος του, την αξιοπρέπεια του, την εντιμότητα του και φυσικά το λόγο του.

Ο ίδιος κατά γενική ομολογία έχει αλλάξει το επίπεδο του Αστέρα Βάρης, κάνοντας τη δική του ευχή για τις ημέρες του Πάσχα.

Αναλυτικά

Ο Χριστός ήρθε στη γη για να γνωρίσει στους ανθρώπους τις έννοιες αγάπη, συμπόνια, προσφορά και καλοσύνη, ευγένεια, ανιδιοτέλεια, φιλευσπλαχνία .
Ήρθε να δείξει στον άνθρωπο αυτής της γης ποιο είναι το ουσιαστικό νόημα της ζωής , την αξία της ενάρετης ζωής. Ήρθε να δοκιμαστεί πρώτος από την αμφισβήτηση, την προσβολή, την κακία, την απονιά, τη σκληρότητα την αχαριστία και την προδοσία των ανθρώπων, να εκδιωχθεί ο ίδιος και να υπομείνει όσα η μεγαλύτερη μισαλλοδοξία, ανελευθερία κι ο φανατισμός επιφέρουν, να δεχτεί καρτερικά τα πάθη του και να διδάξει με τη στάση του υπομονή και καρτερικότητα, να ζήσει την πορεία προς το Γολγοθά, τα μαρτύρια, τη βασανιστική σταύρωση, να νεκρωθεί με την ανθρώπινη υπόσταση και να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ με τη θεία. Να υψωθεί έτσι ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ως πίστη και σύμβολο αιώνιο, πάνω απ’ όλους και απ’ όλα.

Σε αυτούς τους πραγματικά πρωτόγνωρους καιρούς που ζούμε η πορεία ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ας γίνει για όλους μας ο μοναδικός δρόμος που θα περπατήσουμε . Οι μπόρες του ουρανού δε στερεύουν. Η ξαστεριά θα έρθει το Σαββατόβραδο. Τότε λησμονάς τα μαρτύρια των δρόμων της Μεγάλης Εβδομάδας της ζωής !!

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και να ξεπεραστούν το γρηγορότερο όλα αυτά που βιώνουμε τους τελευταίους μήνες.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση !!

Δημητρης Ν. Παπιος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35