social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χριστοφιλέας: Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό

Χριστοφιλέας: Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό

Μέσω δελτίο τύπου ο Πλαληνιακός ενημερώνει ότι την Κυριακή ξεκινάει η σεζόν καθώς αντιμετωπίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Σαρωνικό Αναβύσου.

Μάλιστα, στο κείμενο υπάρχουν και δηλώσεις του προπονητή, Παναγιώτη Χριστοφιλέα.

Αναλυτικά

Ευχόμαστε καλή σεζόν σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα! Η ομάδα μας ξεκινάει αυτήν την Κυριακή τις επίσημες υποχρεώσεις της με το δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Σαρωνικό Αναβύσσου. Το ματς θα γίνει στο γήπεδο μας στις 16:30. Για την πρεμιέρα προχώρησε σε δηλώσεις ο προπονητής μας Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για καλό ξεκίνημα.
Οι δηλώσεις του προπονητή μας: «Έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή μας και αυτό είναι το πιο ευχάριστο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι προσηλωμένοι και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί δουλεύουν απρόσκοπτα στις προπονήσεις, δείχνουν μεγάλο ζήλο και ακολουθούν πιστά το πλάνο που έχουμε θέσει. Η εικόνα αυτή μου δημιουργεί πάρα πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία για την πορεία της ομάδας. Βέβαια, η κλήρωση μας έφερε στην πρεμιέρα ως αντίπαλο μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έμπειρο προπονητή. Εμείς όμως δεν έχουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε τη δουλειά μας μέχρι την Κυριακή με στόχο την επίτευξη του θετικού αποτελέσματος. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και γι’ αυτόν τον λόγο επικρατεί γενική αισιοδοξία στην ομάδα ότι θα έχουμε καλό ξεκίνημα».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35