social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: Δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν η κυριαρχία μας

Παπακωστούλης: Δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν η κυριαρχία μας

Σίγουρα η Τριγλία Ραφήνας με την προσπάθεια που έχει καταβάλει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ θα είναι από τις ομάδες που επιθυμεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δραστηριότητα προκειμένου να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε αρχές Σεπτεμβρίου.

Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής, Γιώργος Παπακωστούλης και οι συνεργάτες του περιμένουν καρτερικά τις εξελίξεις γύρω από τον αθλητισμό με τον έμπειρο προπονητή να στέλνει το δικό του μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά

"Θέλουμε να μείνουμε αυτές τις ημέρες ασφαλείς για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε το τρίτο κύμα. Θεωρώ ότι μπορούμε μέσα από ένα πρωτόκολλο που τηρούσαμε το καλοκαίρι μέχρι και το κλείσιμο, να επιστρέψουμε στις προπονήσεις και βλέποντας και ακούγοντας τους ειδικούς να μπορέσουμε μέσα στον επόμενο μήνα να μπούμε και στα παιχνίδια. Όλοι οι αθλητές και οι προπονητές είναι πειθαρχημένοι στις οδηγίες των ειδικών και θεωρώ ότι μέσα αυτό μπορούμε να βρούμε την κανονικότητα και να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε, στο γήπεδο".

Για το ξεκίνημα που έχει κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ ο κ. Παπακωστούλης πρόσθεσε:

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά, βάλαμε στόχο από την αρχή της σεζόν η ομάδα να κάνει κάτι καλό φέτος και να επιστρέψει εκεί που ανήκει γιατί το brand name είναι πολύ μεγάλο. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό με τα παιδιά από την αρχή της προετοιμασίας. Κάναμε μια καλή πορεία στο α' γύρο και δεν αμφισβητηθήκαμε από κανέναν. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και το τελευταίο ματς. Μέσα από ταπεινότητα και σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους θέλουμε να επιστρέψουμε στο γήπεδο και να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Με τα προγράμματα που έχουν τα παιδιά και τα παρακολουθούμε μέσω εφαρμογής μπορούμε να επιστρέψουμε ούτως ώστε να βγάλουμε το πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και να είμαστε κοντά στη φυσική κατάσταση και στη δύναμη όσο εφικτό ειναι αυτό. Σίγουρα οι ατομικές προπονήσεις δεν έχουν καμία σχέση με τις ομαδικές, όμως ευελπιστώ να είμαστε κοντά σε φυσική κατάσταση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στη συνέχεια της χρονιάς"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35