social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πουρσανίδης: «Στην Ελλάς Ποντίων δεν μπορείς να πεις όχι»

Πουρσανίδης: «Στην Ελλάς Ποντίων δεν μπορείς να πεις όχι»

Μαζί με τον Σάββα Ηλιάδη, ο Γιάννης Πουρσανίδης αποτέλεσε την δεύτερη ανανέωση στις τάξεις της Ελλάς Ποντίων.

Και εάν σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση η κίνηση της διοίκησης να ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά τόσο νωρίς, οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν σε αυτή τη κίνηση θέλοντας να δείξουν ότι καμία πανδημία και κανένας κορωνοϊός δεν έχει επηρεάσει τη λειτουργία του συλλόγου.

Ο Γιάννης Πουρσανίδης ήταν διακαής πόθος της διοίκησης αλλά και του τεχνικού επιτελείου για να παραμείνει στο ρόστερ με τις συζητήσεις να γίνονται σε καλό κλίμα και το θέμα να κλείνει άμεσα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο μέσο που απάντησε σε ερώτηση για το γεγονός ότι συμφώνησε τόσο γρήγορα με τον ιστορικό σύλλογο λέγοντας: "Η ανανέωση είχε να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα θα έχει τους ίδιους στόχους οι οποίοι θα είναι υψηλοί και τη νέα περίοδο. Σκοπός θα είναι και πάλι ίδιος το πρωτάθλημα και πάνω σε αυτό το μοτίβο θα δουλέψουμε. Παράλληλα, η θέληση της διοίκησης αλλά και του προπονητή για την ανανέωση μου έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου".

Για την κατάσταση που επικρατεί στον αθλητισμό δήλωσε: "Όσον αφορά τώρα τον αθλητισμό είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε ξανά ζήσει όλοι οι αθλητές. Η διάρκεια της αποχής είναι πρωτόγνωρη και εκτός από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης μας επηρεάζει και ψυχολογικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι πολλοί αθλητές προπονητές κλπ μεγαλώνουν οικογένειες από τον αθλητισμό και όχι μόνο...".

Για την οργάνωση που έχει σαν σωματείο η Ελλάς Ποντίων, ο Γιάννης Πουρσανίδης, υποστήριξε: "Η οργάνωση της ομάδας είναι καταπληκτική. Μπορώ να πω ότι οι άνθρωποι εδώ δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα και είναι κρίμα αυτό ο σύλλογος να αγωνίζεται σε αυτές τις κατηγορίες..."

 

Από την πλευρά του ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας, Βασίλης Μαυρίδης υπογράμμισε μετά την ανανέωση του Γιάννη Πουρσανίδη: "Βλέπετε ότι κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε η ομάδα να μην χάσει την ανταγωνιστικότητα της. Η Ελλάς Ποντίων θα έχει υψηλούς στόχους και τη νέα περίοδο ανεξάρτητα από τα γεγονότα που θα συμβούν. Θέλουμε να βάλουμε υψηλά τον πήχη για να επιστρέψει η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Με αυτό το πλάνο δουλεύουμε και με αυτό το πλάνο θα πορευτούμε μαζί με τους συνεργάτες μου".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35