social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μαυρίδης και Φούντας έκαναν την καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Ελλάς Ποντιών-Στα βυσσινί «μπομπέρ» ο Σαπαλίδης

Μαυρίδης και Φούντας έκαναν την καλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της Ελλάς Ποντιών-Στα βυσσινί «μπομπέρ» ο Σαπαλίδης

Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της πραγματοποίησε η Ελλάς Ποντίων που βάζει... φωτιά στον Πειραιά και στέλνει το μήνυμα της ότι φέτος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κόψει πρώτη το νήμα για να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, μετά από προσωπικές ενέργειες των Κώστα Φούντα και Βασίλη Μαυρίδη, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο Λεκανοπέδιο.

Ο γεννημένος στις 5/7/1990 επιθετικός, Σταμάτης Σαπαλίδης, είπε το ''ναι'' και επιστρέφει μετά από μερικούς μήνες στο πρωτάθλημα του Πειραιά.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελλάς Ποντίων δεν αστειεύονται, κάνοντας ακόμη μια υπέρβαση προσδίδοντας περηφάνια και αίγλη στο ρόστερ του συλλόγου.

Η απαράμιλλη ποιότητα του σπουδαίου επιθετικού καθώς και τα τρομερά στοιχεία του έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο που η διοίκηση κινήθηκε για την απόκτηση του.

Απόδειξη αποτελούν τα εκπληκτικά στατιστικά του Σαπα-γκολ τα τελευταία χρόνια.

Πέρυσι πέτυχε το α' εξάμηνο 12 γκολ στην ΕΠΣΑΝΑ με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ενώ στο β' εξάμηνο πήρε την Προοδευτική από το χέρι και την οδήγησε με ασφάλεια στην Γ' Εθνική.

Τη σεζόν 2019-2020 με τη φανέλα του Καραβά πανηγύρισε ακόμη μια άνοδο πετυχαίνοντας 19 γκολ στην Α' ΕΠΣ Πειραια. Τον 1,5 χρόνο που βρέθηκε στο Μοσχάτο, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού πετυχαίνοντας 60 τέρματα (!).

Τα προηγούμενα χρόνια έζησε σπουδαίες στιγμές με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάνινα ενώ έχει περάσει ακόμη από Χαραυγή, Εθνικό Πειραιά, ΠΑΟ Ρουφ, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή,.

Η καλύτερη του σεζόν ήταν το 2012-2013 όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και αήττητος πρωταθλητής με τη φανέλα του Αλίμου.

Όλα αυτά δείχνουν ότι τα... λόγια περισσεύουν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35