social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Προοδευτική απέκλεισε -ξανά- τον Εθνικό (1-0)!

Η Προοδευτική απέκλεισε -ξανά- τον Εθνικό (1-0)!

Την πρώτη φορά ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος και, συγκεκριμένα, για την τρίτη φάση, όταν στις 25 του περασμένου Σεπτεμβρίου η Προοδευτική έκανε την ανατροπή και έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης στη διαδικασία των πέναλτι, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων.

Σήμερα (16/2), η ομάδα του Κορυδαλλού πανηγύρισε άλλη μία πρόκριση απέναντι στον Εθνικό, αυτή τη φορά για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά, για να περάσει έτσι στον τελικό του θεσμού, όπου πλέον περιμένει τον νικητή από το ζευγάρι Ελλάς Ποντίων-Αίας Σαλαμίνας.

Στο γήπεδο της Νίκαιας, οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν με 1-0 σε μια αναμέτρηση που είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και αρκετές μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου. Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 60ο λεπτό: ο Κυριαζής ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή από τον Κούμπουλα, ο Λεμπέσης έδειξε την άσπρη βούλα και ο παθών ευστόχησε για το 1-0, που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι τέλους. Να σημειωθεί ότι στο 90ο λεπτό, ενώ βρισκόταν στον πάγκο έπειτα από αντικατάστασή του, αποβλήθηκε ο Τσαφταρίδης.

Διαιτητές: Λεμπέσης, Παπαδόπουλος-Καρακελλές

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Μακρυωνίτης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος, Ποτουρίδης, Πατσατζόγλου, Μεγαρίτης (84' Τσουκαλάς), Βοσνακίδης, Τσαφταρίδης (46' Μακρίδης), Μακρυγιάννης (46' Αμπντέλ Ραχήμ), Κρητικός (46' Κυριαζής), Νομικός (88' Όμο)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Πέτρος Δημητρίου): Κούμπουλα, Νταούλια, Παπαγγελής, Παπαγεωργίου, Αποστόλου, Χαρίτος (67' Σουμπίνιο), Ζαχαράκης (87' Δώδας), Ντάφλας, Κώστα (58' Σάμιος), Λύγκος, Βάντερσον.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35