social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεύτερο βήμα με Ηλιάδη η Ελλάς Ποντίων (2-0 τον Περαμαϊκό)

Δεύτερο βήμα με Ηλιάδη η Ελλάς Ποντίων (2-0 τον Περαμαϊκό)

Με σταθερά βήματα προχωράει η Ελλάς Ποντίων προς την επίτευξη του δεύτερου στόχου της σεζόν μέσα από τη διαδικασία του πρωταθλήματος, έχοντας αρχίσει να μετατρέπεται σε φαβορί των πλέι οφ στην Α' ΕΠΣ Πειραιά, όπως άλλωστε οι περισσότεροι θα περίμεναν ευθύς εξαρχής.

Το απόγευμα της Κυριακής (27/3), στο γήπεδο Κορυδαλλού, οι «βυσσινί» δυσκολεύτηκαν απέναντι στον μαχητικό Περαμαϊκό, όμως πήραν τη νίκη με σκορ 2-0, έχοντας ως πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ηλιάδη. Ο 26χρονος επιθετικός σκόραρε δύο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο και «ξεκλείδωσε» την άμυνα των πράσινων. Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 71ο λεπτό με προσωπική ενέργεια μέσα στην περιοχή και δυνατό σουτ (0-1), ενώ τέσσερα λεπτά μετά (75') υποδέχθηκε την μπάλα από βαθιά μπαλιά του Σταφσουλάι και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 0-2. Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν και ο Πουρσανίδης, ο οποίος είχε δύο προσπάθειες στα δοκάρια: αρχικά στο 27' με σουτ από θέση εκτός περιοχής και εν συνεχεία στο 73' με μακρινό σουτ.

Διαιτητές: Λεμπέσης, Φαγκρίδας-Παπαδόπουλος

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Αχιλλέας Ανδριανάκης): Κατσικούρης, Μικρούλης, Καριντζαΐδης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Γκοτζάι, Βύρης, Σερμάδι, Σιάνος, Μαυράκης, Κακαβίτσας (72' Ζοτάι)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Ναβροζίδης, Σιμάτος, Σιμονιάν (81' Λάπας), Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος (86' Συμεώνογλου), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης (86' Ντόσκορης), Σταφσουλάι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35