social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησε» με ΑΣ Ποντίων η Αμφιάλη (0-0)

«Κόλλησε» με ΑΣ Ποντίων η Αμφιάλη (0-0)

Ούτε στο δεύτερο παιχνίδι της στη διαδικασία των πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Πειραιά μπόρεσε να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της η Αμφιάλη και μοιραία έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στην κούρσα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων, που θα οδηγήσουν στα μπαράζ ανόδου.

Στο γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» η ομάδα του Λ. Στρατή δεν μπόρεσε να μετουσιώσει κάποια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και, έτσι, έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με αντίπαλο τον νεανικό ΑΣ Ποντίων (0-0). Μάλιστα, οι κυανέρυθροι είχαν και τρία δοκάρια, σε σουτ του Μανασή στο 15', σε σουτ του Επιτροπάκη στο 39' και σε κεφαλιά του Σ. Μπακοθανάση στο 48'. Στην τελευταία περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής της Αμφιάλης αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, αφού στην προσπάθειά του να κερδίσει την κεφαλιά, συγκρούστηκε με αντίπαλο, με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση.

Διαιτητές: Τσαμούρης, Χρηστάκος-Μπόλλας

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Αλέξανδρος Γκρέκος): Μπαλτάς, Λιανόπουλος, Γαρμπής (59' Μπόγιανγκ), Ζαχαρίας, Νέστορας, Νησίριος (63' Μπιάζης), Σιφνάκης, Τσουκαλάς, Κούβαρης (80' Ξένος), Μουσάι, Μελεμενής

ΑΜΦΙΑΛΗ (Λευτέρης Στρατής): Παγώνης, Μοχάμεντ, Σ. Μπακοθανάσης (49' λ.τρ. Κρεββατάς), Γεωργόπουλος, Σωτηριάδης (63' Φίπε), Λίτσι (63' Μπέρτζος), Χ. Μπακοθανάσης (75' Παπαδόπουλος), Χονδρουδάκης (75' Παπαδόπουλος), Δανασής, Επιτροπάκης, Βοϊδονικόλας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35