social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έναν βαθμό από τα μπαράζ η Ελλάς Ποντίων (1-0 την Αμφιάλη)!

Έναν βαθμό από τα μπαράζ η Ελλάς Ποντίων (1-0 την Αμφιάλη)!

Ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα πραγματοποίησε προς τα μπαράζ ανόδου η Ελλάς Ποντίων!

Στο γήπεδο της Νίκαιας η ομάδα του Στ. Τζαναβάρα λύγισε και την Αμφιάλη, πήρε τη νίκη με 1-0 και, πλέον, χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να «κλειδώσει» τη μία από τις δύο θέσεις στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Πειραιά. Σκόρερ των «βυσσινί» υπήρξε ο Ηλιάδης, ο οποίος αξιοποίησε ασίστ του Σταφσουλάι μετά από κερδισμένη μπάλα από λάθος του Μοχάμεντ και με πλασέ έγραψε το 1-0 στο 37ο λεπτό. Νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 31', οι νικητές είχαν και δοκάρι σε σουτ του Σταφσουλάι από θέση εκτός περιοχής, ενώ η Αμφιάλη, που υπέστη την πρώτη της ήττα στη φετινή σεζόν, αγωνιζόταν από το 56ο λεπτό με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Μπέρτζου με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Πουλόπουλος, Παγουρτζής-Φαγκρίδας

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος (85' Συμεώνογλου), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης, Ηλιάδης (90' Δαούτης), Σταφσουλάι (87' Λάπας)

ΑΜΦΙΑΛΗ (Λευτέρης Στρατής): Παγώνης, Μοχάμεντ, Σωτηριάδης, Γεωργακόπουλος, Χονδρουδάκης, Λίτσι (79' Φίπε), Ρούπι, Χ. Μπακοθανάσης (64' Κρεββατάς), Δανασής, Επιτροπάκης, Μπέρτζος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35