social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε θέση στα μπαράζ η Ελλάς Ποντίων!

Έκλεισε θέση στα μπαράζ η Ελλάς Ποντίων!

Ένας βαθμός της αρκούσε για να εξασφαλίσει μία θέση στα μπαράζ ανόδου, όμως η Ελλάς Ποντίων έκανε... επίδειξη ισχύος σε άλλο ένα παιχνίδι στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Πειραιά και θα κατέκτησε τον τίτλο του υπερπρωταθλητή στην Ένωση!

Στο γήπεδο Ρέντη οι «βυσσινί» επικράτησαν με 3-0 της Χαραυγής και διατήρησαν το απόλυτο στη διαδικασία, δείχνοντας πανέτοιμοι να διεκδικήσουν και τους άλλους δύο μεγάλους στόχους που έχουν θέσει τη φετινή σεζόν!

Μόλις στο 15ο λεπτό ο Κεραμάς επιχείρησε σέντρα σουτ και ο Φασιλής στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 0-1. Στο 52ο λεπτό ο Σταματόπουλος απέκρουσε σουτ του Σταφσουλάι, όμως ο Σαπαλίδης, που καιροφυλακτούσε, πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 0-2 με κοντινό πλασέ. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό με υπέροχο χτύπημα φάουλ του Πουρσανίδη.

Διαιτητές: Τζαγκαράκης, Φαγκρίδας-Μπόλλας

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος (73' Μηλιώτης), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (83' Τάγης), Ηλιάδης (66' Λάπας), Σταφσουλάι (77' Ντόσκορης)

ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ (Νίκος Μαρωνίτης): Σταματόπουλος, Γαβαλάς, Χονδρουδάκης, Σταυρόπουλος, Γεωργίου, Μουρελάτος (65' Μιφτάρι), Αϊβαλιώτης, Γεροπαναγιώτης, Βόλης (60' Κώης), Βουτσιώτης, Φασιλής.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35