social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τετράστερη Αμφιάλη, «ζωντανή» για τα μπαράζ (4-0 τον Περαμαϊκό)

Τετράστερη Αμφιάλη, «ζωντανή» για τα μπαράζ (4-0 τον Περαμαϊκό)

Με εμφατικό τρόπο πέτυχε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ της Α' ΕΠΣ Πειραιά η Αμφιάλη και διατηρήθηκε «ζωντανή» στη μάχη της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου!

Στο γήπεδο του Κορυδαλλού η ομάδα του Λ. Στρατή επιβλήθηκε με 4-0 του ελλιπούς Περαμαϊκού και, πλέον, χρειάζεται την τελευταία αγωνιστική, το προσεχές Σάββατο (9/4), είτε απλώς δική της νίκη κόντρα στη Χαραυγή εφόσον ηττηθεί το Μοσχάτο από την Ελλάδα Ποντίων, είτε επικράτησή της με τρία γκολ διαφορά αν στην άλλη αναμέτρηση υπάρξει «λευκή» ισοπαλία (και ένα γκολ περισσότερο για κάθε ισοπαλία με μεγαλύτερο σκορ).

Στο 29ο λεπτό ο Δανασής άνοξε το σκορ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Επιτροπάκη (1-0), ενώ στο 46ο λεπτό ο τελευταίος μετατράπηκε σε εκτελεστή, γράφοντας το 2-0 με μακρινό πλασέ προ κενής εστίας. Στο 54' ήρθε το 3-0 με σουτ του Ρούπι, ενώ στο 73' διαμορφώθηκε το τελικό 4-0 έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δανασή, το οποίο είχε υποδειχθεί σε ανατροπή του Ρούπι από τον Κατσικούρη.

Διαιτητές: Τραϊφόρος, Κεφαλιάκος-Φραγκιαδάκης

ΑΜΦΙΑΛΗ (Λευτέρης Στρατής): Παγώνης, Μοχάμεντ, Κρεββατάς, Γεωργακόπουλος, Σωτηριάδης, Λίτσι (87' Παπαδόπουλος), Ρούπι (87' Χαντζής), Χονδρουδάκης (72' Βοϊδονικόλας), Δανασής, Επιτροπάκης, Φίπε (73' Χ. Μπακοθανάσης)

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Αχιλλέας Ανδριανάκης): Κατσικούρης, Μικρόπουλος, Καριντζαΐδης, Παρασκευόπουλος, Λαζάκης, Γκοτζάι, Βύρης, Σερμάδι (37' Ζωτάι), Σιάνος, Μαυράκης (9' λ.τρ. Κακαβίτσας), Παρίσης (56' Ταλαμπέκος).

(Φωτο: peiraiotika.gr)

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35