social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Kαραβάς: Δικός του ο Κοντογιαννόπουλος!

Kαραβάς: Δικός του ο Κοντογιαννόπουλος!

Ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από... Super League ενέταξε στο δυναμικό του ο Καραβάς, στέλνοντας εκ νέου μήνυμα πρωταθλητισμού ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής του στην Α' ΕΠΣ Πειραιά.

Με τα κυανόλευκα και υπό την καθοδήγηση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιάννης Κοντογιαννόπουλος, ο οποίος τη σεζόν 2018-19 είχε δύο συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Πέρσι συνεργάστηκε με τον έμπειρο προπονητή και στις τάξεις του Αίαντα Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου, «ο 23χρονος (γεν. 03/07/1999) μπορεί και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες SUPER LEAGUE 1, SUPER LEAGUE 2 και με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά το φετινό ρόστερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης όπου έμεινε μέχρι την Κ-20. Διεθνης με τις Εθνικές Ομάδες Κ-15, Κ-16, Κ-17 Α Αθηνών με την ομάδα της Πεύκης, φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης (Α' Εθνική) 2019, με χρόνο συμμετοχής και στο κύπελλο, Δόξα Δράμας (Β' Εθνική), ΑΕΚ Τρίπολης (Γ' Εθνική), Παναρκαδικός (Γ' Εθνική), Πανναυπλιακός (Γ' Εθνική), Χαραυγιακός (Γ' Εθνική) και τελευταία του ομάδα ο Αίαντας Σαλαμίνας (Γ' Εθνική). Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ομάδα του ΑΟ Καραβά και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35