social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στρατής: Κοιτάμε να βρούμε τις βασικές αρχές στο παιχνίδι μας

Στρατής: Κοιτάμε να βρούμε τις βασικές αρχές στο παιχνίδι μας

Στην... καρδιά της προετοιμασίας της βρίσκεται η Αμφιάλη, σε μία χρονική στιγμή στην οποία το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Πειραιά όσο ανταγωνιστική υπήρξε στο περσινό.

Στο δεύτερο φιλικό της, μετά από εκείνο με τον Ορφέα Αιγάλεω, η ομάδα του Λευτέρη Στρατή επικράτησε με 3-1 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων, έχοντας αρκετά καλή εικόνα, με τον τεχνικό των κυανέρυθρων να υπογραμμίζει εκείνα που έχουν σημασία τη δεδομένη χρονική περίοδο. «Στην παρούσα φάση προσπαθούμε να χτίσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να βρούμε τις βασικές αρχές στο παιχνίδι μας, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Μετά θα δούμε και τις λεπτομέρειες» σχολιάζει χαρακτηριστικά ο 47χρονος προπονητής και συμπληρώνει: «Ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις της περσινής σεζόν τέλη Απριλίου, κάποια παιδιά αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα, ορισμένα άλλα έλειψαν με άδεια, συνεπώς θέλουμε να τους εντάξουμε όλους ομαλά και έχουμε τον τρόπο και τον χρόνο να το κάνουμε. Άλλωστε, τέλη Σεπτέμβρη θέλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Συνοπτικά, ο Λ. Στρατής παρατήρησε: «Η ομάδα έχει παραμείνει ίδια, κρατήσαμε τα περισσότερα παιδιά και κάναμε κάποιες προσθήκες. Μέχρι στιγμής η παρουσία μας είναι ικανοποιητική. Στο φιλικό με την Ελπίδα βγήκαν κάποια πράγματα από αυτά που δουλεύουμε, τα παιδιά δείχνουν διάθεση να βελτιωθούν και γενικά η εικόνα μας είναι σε καλό επίπεδο».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35