social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίας Σαλαμίνας: Σούπερ κίνηση με Βουτσιώτη!

Αίας Σαλαμίνας: Σούπερ κίνηση με Βουτσιώτη!

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Αίας Σαλαμίνας, ενόψει της προσδοκώμενης επανέναρξης των ερασιτεχνικών διοργανώσεων.

Στον νησιωτικό σύλλογο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από εδώ και στο εξής ο Δημήτρης Βουτσιώτης, με θητεία σε αρκετές σημαντικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έπειτα από μία σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας, συμφώνησε με τους κυανόλευκους προκειμένου να συμβάλει στην προσπάθειά τους για πρωταθλητισμό. Ο έμπειρος μέσος «ανδρώθηκε» στον Ολυμπιακό, για να αγωνιστεί ακολούθως σε Ιωνικό, Πανιώνιο, Επισκοπή, Κοζάνη, Ηλυσιακό, Παναιγιάλειο, Τριγλία Ραφήνας, Αιολικό, Άγιο Ιερόθεο, Αστέρα Βλαχιώτη και Προοδευτική.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Ο Α.Σ.Σ. 'Ο ΑΙΑΣ' ανακοινώνει την μεταγραφή του 28χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βουτσιώτη! Ο ικανότατος και έμπειρος επιτελικός μέσος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα Τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακό Πειραιά, έχοντας αγωνιστεί ως αρχηγός στην U20 του Συλλόγου, και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Τριγλία Ραφήνας, Ηλυσιακό, Παναιγιάλειο, Αιολικό Κοζάνη, Επισκοπή, Άγιο Ιερόθεο και Ιωνικό. Ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής με παρουσίες σε Super League, Β' & Γ' Εθνική, που θα βοηθήσει σημαντικά τον Σύλλογο μας. Τον καλωσορίζουμε στην 'οικογένεια' του Αίαντα Σαλαμίνας, και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν!»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35